Barbora Mottlová oslnila krásou ve společnosti. Měla důvod. Bojuje o život chlapečka, kterému lékaři dávají 10 let života

Herečka Barbora Mottlová
Herečka Barbora Mottlová
Foto: Nextfoto
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 13. 11. 2021

Ve čtvrtek večer v pražském Alchymist Grand Hotel and Spa proběhl křest kalendáře Barbory Mottlové (35) s názvem Savour. Herečka si večer užila, vypadala fantasticky a navíc dokázala, že kromě krásy a hereckého talentu má i dobré srdce. Výtěžek kalendáře totiž celý půjde na desetiletého Bohouška s krutou diagnózou. "Bylo to krásné, přišlo mnoho kamarádů a přátel," řekla pro ŽivotvČesku.cz Barbora Mottlová.

Barbora Mottlová patří v českém showbyznysu mezi výjimečné tváře. Když nastala koronavirová krize a ona se nemohla jako herečka uplatňovat, nezdráhala se vrhnout do jiné práce a sedla za pokladnu v supermarketu. Toho, že je kulturní život otevřený, využila nyní k tomu, aby pokřtila svůj kalendář, jehož celý výtěžek hodlá věnovat na nemocného chlapce.

Na křtu vypadala herečka fantasticky. "Šaty jsem měla od návrhářky Šárky Ordošové a vlasy a make-up dělala Berenika Zita. Je to moc šikovná vizážistka, dělá líčení, že mám pocit, jako bych měla super filtr v telefonu, přitom je to skutečnost (směje se). Bylo to krásné, přišlo mnoho kamarádů a přátel," řekla pro ŽivotvČesku.cz Barbora Mottlová.

Večírku u příležitosti křtu kalendáře se zúčastnila celá řada známých tváří a přišla na něj i rodina chlapce, kterému výtěžek z něj má pomoci k lepšímu životu. Barbora Mottlová i další zúčastnění doufají, že děsivé predikce lékařů se nevyplní.

"Přátelé přišli podpořit především Bohouška, na kterého půjde veškerý výtěžek z kalendářů. Je to desetiletý chlapeček, který teď ještě na párty krásně tancoval, ale diagnóza je taková, že na jaře už asi nebude chodit a má 10 let života. Všichni se modlíme, aby to tak nebylo. Byl naprosto úžasný, také si to skvěle užil a maminka plakala dojetím. Byl to moc milý večer," dodala Barbora Mottlová pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.