Šmrncovní Barbora Munzarová zazářila v červených šatech a ukázala výstavní nohy. Prozradila 2 důvody, proč jsou tak krásné

Bára Munzarová
Bára Munzarová
Foto: Nextfoto
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 30. 11. 2021

Herečka Barbora Munzarová (49) byla jednou z nejvýraznějších osobností na tiskové konferenci k chystanému muzikálu Láska je láska. V červených šatech byla nepřehlédnutelná a díky černým kozačkám vyniklo, jak štíhlé má nohy. "To mám po mamince a také asi díky celoživotnímu sportování," uvedla Barbora Munzarová pro ŽivotvČesku.cz a prozradila, proč ji na tiskové konferenci přepadl sentiment.

V pražském Divadle Lucie Bílé se konala tisková konference k muzikálu Láska je láska, jehož premiéra je plánovaná na duben příštího roku. Sešla se na ní celá řada slavných osobností včetně Barbory Munzarové, která byla jednoznačně ozdobou celé akce. Zaujala díky slušivému účesu, skvěle padnoucím šatům a především úsměvem, skrz nějž šířila pozitivní energii.

Na tiskové konferenci se oblíbená herečka dobře bavila. "Byla jsem v dobré společnosti nadaných, talentovaných umělců, se kterými je navíc zábava," uvedla Barbora Munzarová pro ŽivotvČesku.cz s tím, že k divadlu, v němž se konference konala, má specifický vztah.

"V Divadle Lucie Bílé, tehdejším DISKu, jsem zhruba před 25 lety hrála ve svém prvním ročníkovém představení DAMU v Čapkově Lásky hře osudné. Určitý sentiment mě příjemně přepadl ze zálohy a bylo fajn si zavzpomínat a zároveň se těšit na nový muzikálový projekt," popsala televizní i divadelní umělkyně pro ŽivotvČesku.cz, jaké myšlenky se jí během akce honily hlavou.

Herečce to nepřehlédnutelně slušelo, a proto od redakce ŽivotvČesku.cz dostala dotaz, jak to dělá, že vypadá tak skvěle. Odpověděla se skromností. "Připadám si pořád stejná. Možná na vás spíš zapůsobila červená barva mých šatů, která mezi kolegy asi krapet vynikla. Snažím se v těchto podzimních šedých dnech, kdy je brzy tma, rozsvěcet samu sebe alespoň barvami," prozradila Barbora Munzarová, jak se brání ponurosti dní, které nejsou sluncem zalité.

Díky délce šatů a černým kozačkám bylo evidentní, že Barbora Munzarová, která letos v prosinci oslaví padesátiny, má výstavní nohy. V tom hraje roli genetika i pořádná dávka fyzické aktivity. "To mám po mamince a také asi díky celoživotnímu sportování," dodala pro ŽivotvČesku.cz dcera fenomenálního Luďka Munzara a okouzlující Jany Hlaváčové.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.