Místo aby dárky kupovala, sama se jedním stala. Přál si mě devadesátiletý pán, říká Sabina Laurinová

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová
Foto: Nextfoto
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 11. 12. 2021

Velmi netradiční vánoční zážitek letos bude mít oblíbená herečka Sabina Laurinová (49). Zatímco jiní lidé tráví poslední dny tím, že nakupují a balí dárky, ona sama se jedním dárkem stane. V rámci charitativního projektu, ve kterém si lidé z domovů pro seniory přejí dárek a kdokoliv na internetu jim ho může dát, se zapojila a splní přání pánovi, který si jako dárek k Vánocům přeje setkání s ní. "Ráda naplním jeho sen," řekla pro ŽivotvČesku.cz Sabina Laurinová.

Před Vánocemi jako by se roztrhl pytel s dobročinnými projekty. Jedním z těch dlouhodobě nejznámějších jsou Ježíškova vnoučata, prostřednictvím kterých může kdokoliv obdarovat někoho z obyvatel domovů pro seniory po celé České republice. Zatímco někteří si přejí například sadu na holení, oblečení nebo hřejivou deku, jiní touží po setkání se slavnými osobnostmi.

Jeden ze seniorů si jako dárek k Vánocům přál poznat oblíbenou herečku Sabinu Laurinovou. K té se tato informace donesla a bez jakéhokoliv váhání se rozhodla, že pánovi jeho sen splní. Zatímco celá řada jejích kolegů tak v tuto chvíli dárky nakupuje nebo je už dokonce balí, ona sama se jedním dárkem stane.

"Mě čeká taková hezká věc. V rámci jednoho projektu si mě přál devadesátiletý pan František, takže pojedu do domova důchodců, kde na mě bude čekat a já budu jeho dárek. Moc se na to těším," řekla pro ŽivotvČesku.cz nadšená a dobrosrdečná Sabina Laurinová, kterou dojalo, že setkání s ní je pro někoho vytouženým vánočním dárkem.

Každý rok v období svátků mohou diváci na televizních obrazovkách sledovat pohádky a mezi ty, bez kterých Vánoce jako by nebyly, patří i Z pekla štěstí. Tam Sabina Laurinová hraje zlomyslnou princeznu Eufrozínu, z jejíž povahy nemá ve skutečnosti ani ždibec.

"Moc mě to potěšilo, někdo mě na to upozornil. Ráda naplním jeho sen. Když můžeme někomu udělat takovou radost, je to fajn," dodala sympatická herečka pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.