Bára Basiková po třetím rozvodu jen kvete. Přiznala nového přítele a díky speciálnímu režimu má postavu jako lusk

Zpěvačka Bára Basiková
Zpěvačka Bára Basiková
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 13. 12. 2021

Zpěvačka Bára Basiková (58) má za sebou lepší i horší období, a to především kvůli psychickým obtížím, se kterými se dlouhá léta potýká a nezdráhá se o nich veřejně mluvit. Momentálně to však vypadá, že právě prochází obdobím plným štěstí. Zapracovala na své postavě, o které se nedávno pro ŽivotvČesku.cz rozpovídala, a kromě toho prozradila, že má nového partnera, který jí je velkou oporou.


Bára Basiková po rozvodu s třetím manželem, o 15 let mladším hercem Petrem Polákem (42), chvíli hledala na seznamce, přiznala to na svém blogu »Když skočíš, já taky«. Tam se to nepodařilo, ale osud jí přihrál lásku do cesty o chvíli později. Letos v dubnu se totiž pochlubila, že sama už není, ale vše je teprve v začátcích. Aktuálně v rozhovoru pro server iDnes na otázku, co jí dělá radost, odpověděla mimo jiné, že právě nový muž. "Můj současný partner, který je mi přítelem, oporou a jistotou," prozradila. Více o něm neřekla, pouze to, že žije v Liberci. Svou novou lásku si tak střeží a hýčká v soukromí.

Láska Báře Basikové prospívá. Zdá se, jako by snad mládla před očima a její postavě nelze nic moc vytknout. "Myslím si, že mě udržuje stále ve formě můj syn, s ním se nezastavím. Potom už dva roky jím systémem 8/16, to znamená, že 16 hodin nejíte a 8 hodin můžete jíst cokoliv, je to v podstatě přerušovaný půst. Nejlepší je to třeba od 9 do 17 a do druhého dne nic nejíst," prozradila pro ŽivotvČesku.cz zpěvačka před časem, co je příčinou její současné kondice. Dokonce vystavila na svůj Instagram snímek, kde se dočkala uznání.

Pokud jde cvičení, momentálně se mu Bára Basiková nevěnuje. "Teď necvičím. Chodívala jsem dřív. Ale vždy, když se chci dostat trochu do kondice, tak chodím cvičit. Je povinnost každé ženy vypadat dobře a u zpěvaček a hereček to platí dvojnásob. Nechceme lidi na jevišti strašit," uvedla pro ŽivotvČesku.cz.

O tom, že na muže neměla příliš štěstí, hovoří zpěvačka Bára Basiková poměrně otevřeně. Prožila si již zmíněné tři rozvody a mnoho dalších vztahových karambolů, na které nevzpomíná příliš v dobrém. Jejím prvním manželem byl bývalý muzikant a toho času truhlář Petr Jícha, se kterým má dvojčata Annu a Marii (25). Jejich vztah měla ukončit jeho nevěra a také fakt, že se ke zpěvačce údajně choval hrubě.

Podruhé hledala Bára Basiková štěstí v náruči architekta Jaromíra Pizingera (66), ale vztah se rovněž rozpadl. Opět v tom prsty měla mít jiná žena. Do třetice se Basiková provdala za herce Petra Poláka a porodila mu syna Theodora (12). Poté se ukázalo, že i třetí manžel je do větru a poohlíží se po jiných ženách, nakonec s ním tak zpěvačce došla trpělivost a potřetí v životě se rozvedla.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.