Ne, tohle není matka nestárnoucí Sharon Stoneové. Slavná herečka se pochlubila mladší sestrou, se kterou si vůbec není podobná

Herečka Sharon Stoneová se sestrou
Herečka Sharon Stoneová se sestrou
Foto: Profimedia
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 7. 2. 2022

Herečka, producentka a modelka Sharon Stoneová (63) i přes svůj věk patří k nejatraktivnějším známým osobnostem v Hollywoodu. Jen málo se ale ví, že má sestru, která se rovněž pohybuje v televizním světě, ale setkává se s mnohem menším úspěchem. Kelly (61) nedávno oslavila narozeniny po boku své starší a slavnější sestry a ukázala, že sourozenci si nutně nemusí být velmi podobní.

Sharon Stoneová se rozhodně neřadí k celebritám, které by se divákům v kinech či na televizních obrazovkách okoukaly. Její kariéra je stále úspěšná, a přestože do některých rolí už tvůrci obsazují spíše mladší tváře, hvězda Základního instinktu se už pohodlně uvelebila spíše v rolích matek či pomalu stárnoucích žen, se kterými nemá sebemenší problém.

Pro Stoneovou je kromě kariéry důležitá i rodina. Nedílnou součástí jejího života je mladší sestra Kelly. Ta se sama několikrát objevila v televizi a filmový průmysl jí není cizí, nikdy ovšem nedosáhla takové slávy a pověsti jako Sharon. Mnohokrát jí ale dělala doprovod na společenských akcích a také ji podpořila při různých rozhovorech.

Oblíbená herečka a její mladší sestra jsou si velmi blízké. Kromě příbuzenského vztahu je spojuje i společné trauma, které odhalily v knize The Beauty of Living Twice. V ní popsaly, že je už od útlého věku sexuálně zneužíval vlastní děda. Dnes jsou si sestry velmi blízké a tráví spolu mnohem víc času než dřív i proto, že v roce 2020 hrozilo, že se už neuvidí.

Krátce po startu pandemie koronaviru byla Kelly Stoneová pozitivně otestována na covid-19 a její starší sestra šílela strachy. "Moje sestra Kelly, která má lupus, má teď covid-19. Může za to jeden z odpůrců roušek. Nemá imunitní systém a šla jen do lékárny, nikam jinam. Noste roušky - kvůli sobě i ostatním," napsala tehdy naštvaná herečka na sociální sítě a prosila o modlitby.

Sharon a Kelly jsou rovněž důkazem, že sourozenci si nemusí být vždy podobní. Kelly je v obličeji úplně jiná, je menší než její slavná starší sestra a také má pár kilogramů navíc. Může se také pyšnit delšími kadeřemi než Sharon, jak dokázala při své oslavě narozenin, kterou strávila s herečkou na kávě.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.