Velký zvrat u Moniky Bagárové. Zpěvačka se pojede podívat do Uzbekistánu na rodinu Muradova. Znovu jsou spolu

Zpěvačka Monika Bagárová s Makhmudem Muradovem
Zpěvačka Monika Bagárová s Makhmudem Muradovem
Foto: Profimedia
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 9. 2. 2022

Zpěvačka Monika Bagárová (27) prozradila, že se jí podařilo slepit vztah s otcem dcery Ruminky. Po usmíření se zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem (32) se chystá dokonce navštívit Uzbekistán, odkud Muradov pochází. Bijec pro ŽivotvČesku.cz v minulosti uvedl, že není pravda, že by v zemi svých předků udržoval paralelní vztah.

"Chtěl bych vám říct jednu věc. Nevím, odkud máte tu informaci, že mám nějaké dítě nebo něco… Nemám žádné dítě. Kromě Ruminky nikoho nemám. Nevymýšlejte hlouposti, děkuji," uvedl na konci prosince 2021 pro ŽivotvČesku.cz naštvaný Muradov, když se začalo spekulovat, že ho Monika Bagárová opustila, protože zápasník udržuje paralelní vztah v Uzbekistánu.

Nyní se zpěvačka rozpovídala, že zemi svého partnera se chystá navštívit. "Není to jednoduché, kvůli očkování pro malou a tak dále. Ale určitě tam plánujeme jet za babičkou a dědečkem, aby si malou taky užili," svěřila se zpěvačka v internetovém vysílání, ve kterém také potvrdila, že po bouřlivém vánočním období znovu tvoří s Muradovem pár.

"Ano, jsme s Machem opět spolu. Musíme na vztahu pracovat a dohodli jsme se, že budeme víc času trávit spolu. Mach teď letí organizovat galavečer do Uzbekistánu, ale brzy se zase vrátí," prozradila svým sledujícím dobře naladěná zpěvačka a matka malé Rumie.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.