Herec Vladimír Polívka překvapil novou vlasovou vizáží, odbarvil si vlasy. Skoro splyne se svou partnerkou

Vladimír Polívka
Vladimír Polívka
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 7. 4. 2022

Herec a moderátor Vladimír Polívka (32) se pochlubil novinkou. Razantně změnil svou vlasovou vizáž, když se nechal odbarvit, a pro mnoho žen se stal ještě přitažlivějším. Smůlou pro ně ale je, že je více než půl roku zadaný, což před časem potvrdil pro ŽivotvČesku.cz. K aktuálnímu stavu svých vlasů uvedl, že jeho proměna má svůj důvod.

Co je tím důvodem, že se herec nechal odbarvit, neuvedl. Proměna ale mohla udělat radost jeho partnerce, které se barvou vlasů celkově dost přiblížil. "Já vím, není to jen tak. Ale má to svůj důvod," uvedl syn slavných rodičů - Chantal Poullain (65) a Bolka Polívky (72) - na sociální síti Instagram, kde se pochlubil a vyzval fanoušky k hodnocení.

Řada žen dala umělci, kterého si mohou příznivci televizní zábavy pamatovat z show plné kostýmů, najevo, že jde o příznivou proměnu. A klidně by se z některých komentářů dalo usuzovat, že by se objevilo i pár nabídek na rande, kdyby nebyl už pár měsíců zadaný.

V říjnu loňského roku redakci Vladimír Polívka totiž potvrdil, že se jeho stav z »nezadaný« změnil. Tehdy se objevil ve společnosti pohledné blondýny na filmové premiéře v kině Lucerna. "Vyrazili jsme si s přítelkyní na film a byl fantastický," tehdy řekl pro ŽivotvČesku.cz.

Následně se ukázalo, že nová partnerka herce se jmenuje Magda. A již dříve s ní tvořil dvojici fotbalový vicemistr do dvaceti let Martin Fenin (34). "Je to tak, mohu potvrdit, že jde o mou bývalou partnerku. Je to už dlouho," uvedl v loňském roce pro ŽivotvČesku.cz sportovec.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.