Aleš Háma promluvil o finálovém večeru Tváře a zhodnotil překvapivý úspěch Václava Kopty

Moderátor Aleš Háma
Moderátor Aleš Háma
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 2. 5. 2022

Zábavná hudební show Tvoje tvář má známý hlas, kterou odvysílala televize Nova, dospěla do svého velkolepého finále. Vítězství herce Václava Kopty (56) možná ledaskoho překvapilo, avšak veřejným prostorem zaznívají hlasy, že se jednalo o vítězství velmi zasloužené. "Já myslím, že je to skvělá volba," řekl pro ŽivotvČesku.cz moderátor show Aleš Háma (48).

Televizní show, ve které na sebe celebrity berou podobu nejrůznějších hudebních hvězd a interpretují jejich hity, baví české diváky již od roku 2016. Ta poslední, již devátá, právě skončila a má svého vítěze - herce Václava Koptu, který byl z počátku považován spíše za outsidera, a to navzdory svému nespornému hereckému talentu. Jak si finálový večer užil moderátor Aleš Háma, prozradil pro redakci ŽivotvČesku.cz.

"Užil jsem si to moc. Stejně jako všechny předchozí finálové večery, které byly pokaždé skvělé. Večer byl opravdu nabitý povedenými a kvalitními čísly. Stejně tak jsme si následně užili také afterparty," řekl pro ŽivotvČesku.cz se šibalským úsměvem sympatický moderátor, který tvoří nerozlučnou moderátorskou dvojici s hercem Ondřejem Sokolem (50).

"Musím říct, že s Ondrou Sokolem se mi pracuje čím dál lépe, protože jsme vzájemně akceptovali svůj druh humoru. Nyní jsme už sehraní, dokážeme si nahrávat na vtipy a funguje to. A navíc si to umíme udělat hezké při jakékoli práci, takže to bylo skvělé i tentokrát," popsal pro ŽivotvČesku.cz Aleš Háma svůj vztah s kolegou, se kterým se na pódiu potkávají často.

S vítězem celé hudební show je Aleš Háma spokojený. "Myslím, že je to skvělá volba. Václav Kopta si se vším, co si na něj tvůrci pořadu připravili, poradil skvěle, navíc si ze sebe umí opravdu udělat legraci, což je pro tuhle soutěž dobrá vlastnost," okomentoval výsledek finálového večera pro ŽivotvČesku.cz.

Václav Kopta vystudoval Pražskou konzervatoř a od roku 1986 je stálým členem hudebního divadla Semafor. Ve filmu si jej diváci mohou pamatovat například z kultovní teenagerské komedie »Sněženky a machři«, objevil se také v pokračování »Sněženky a machři po 25 letech«. V poslední době hrál například ve snímku »Mimořádná událost«.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.