Gabriela Partyšová vyjmenovala, co všechno nosí ve své kabelce. Otázkou je, jestli je toho moc, nebo málo

Gábina Partyšová
Gábina Partyšová
Foto: Nextfoto
Lucie Tůmová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 19. 6. 2022

Gabriela Partyšová (44), jedna z našich nejznámějších moderátorek, se svěřila s tím, bez jakých věcí nikdy neopouští domov. Příliš toho ale není. "Žádná kabelka totiž není dost velká," usmívala se pro ŽivotvČesku.cz a prozradila také, za co v Pařížské ulici nejraději utrácí. Šaty a šperky za statisíce to rozhodně nejsou. Ujíždí na něčem docela jiném.

Moderátorka televizních společenských magazínů na veřejnosti vždy vystupuje perfektně upravená. A k dokonalému outfitu samozřejmě patří i kabelka.

O to, co v ní nosí, se podělila s redakcí ŽivotvČesku.cz. "Kromě takových těch obyčejných věcí, jako jsou mobil, peněženka a klíče, v ní nesmí chybět parfém a líčidla. Já tam mám konkrétně pudr, tvářenku a rtěnku. A víc už se tam stejně ani nevejde," sdělila charismatická Gabriela Partyšová.

O tom, že jako téměř každá žena miluje sympatická brunetka kosmetiku, svědčí i fakt, že když si chce udělat radost, utrácí právě za ni. "Zbožňuji vůně. Proto občas projdu Pařížskou a pořídím si jen tak nějaký luxusní parfém," svěřila se pro ŽivotvČesku.cz bývalá zpěvačka.

Moderátorka i moc ráda cestuje. Se svým synem Kristiánem (14), kterého má z manželství s Josefem Koktou (65), už stihli navštívit mnoho destinací, a to včetně Spojených arabských emirátů nebo třeba Karibiku. Letos se chystají strávit volno v Řecku.

Gabriela Partyšová se věnuje moderování společenských akcí a golfových turnajů. Právě golf patří mezi její největší koníčky. Rodačka z Brna byla dvakrát vdaná, poprvé za Josefa Koktu, nynějšího manžela Ornelly Koktové, dříve Štikové (29), a podruhé za podnikatele Daniela Farnbauera.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.