Attila Végh prozradil, kdy opět vstoupí do oktagonu. Také upřesnil, kdy nastane čas na druhého potomka

Attila Végh promluvil o dalším zápase
Attila Végh promluvil o dalším zápase
Foto: Archiv Oktagon
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 10. 1. 2021

Nejznámější slovenský MMA zápasník Attila Végh (35) od Zápasu století nenastoupil do žádného dalšího souboje. Bývalý šampion Bellatoru má však o svém příštím zápase jasno. Kdy nastoupí do »klece« záleží na motivaci - tedy finanční odměně a také na tom, aby zápasu přihlíželi diváci. "Zápasit nemusím klidně rok, další zápas musí být výzvou," upřesnil pro ŽivotvČesku.cz muž, který před více než rokem porazil českého Terminátora Karlose Vémolu (35).

Večer 9. listopadu 2019 si Attila Végh došel pro skalp Karlose Vémoly, když svou nabitou pravačkou vypnul do té doby čtyři roky neporaženého »Terminátora« a zvítězil v Zápase století.

Od té doby Attila Végh slyšel o řadě výzev od zápasníků. Naposledy od Viktora Pešty, opakovaně od poraženého Vémoly, kterého podle jeho slov připravil o všechno.

"Motivace je pro mě podstatná. A bez diváků určitě nebudu zápasit. Klidně rok nemusím zápasit. Věnuji se teď své rodině a druhé rodině, což je můj gym, kde připravuju naše zápasníky. Veškerou energii v současnosti dávám do obou rodin," řekl pro ŽivotvČesku.cz hvězdný zápasník, který v současnosti čeká na zajímavou nabídku. V ní rozhodně prim hraje finanční odměna, protože porážkou má logicky co ztratit, jeho potenciální soupeři naopak mohou jen získat.

"Někteří říkají, že se bojím. To ale není pravda. Další zápas pro mě musí být výzva a motivace. Mám 44 zápasů a jestli budu mít 45, na tom mi tolik nezáleží a není to moje motivace," zdůraznil pro ŽivotvČesku.cz Attila Végh, který odvetu s Vémolou nevyloučil, ale zopakoval, že musí mít důvod pro to, aby se s ním ocitl v oktagonu.

Aktuálně si Attila užívá své milované rodiny. A netají se tím, že do budoucna by si přál druhého potomka. "Rodina je pro mě všechno. A pokud jde o druhé dítě, tak chceme počkat, až náš syn bude mít alespoň dva roky, abychom měli energii i na druhé miminko. Jestli holčičku, nebo chlapečka? To je jedno, hlavně ať je miminko zdravé," dodal pro ŽivotvČesku.cz MMA zápasník, který jako skutečný šampion nepostrádá charisma a skromnost.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.