Doktorka Quinnová popírá přírodní zákony. Nenalíčená Jane Seymourová stárne s grácií, popsala, čemu za to vděčí

Herečka Jane Seymourová
Herečka Jane Seymourová
Foto: Profimedia
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 15. 1. 2022

V seriálu Doktorka Quinnová byla Jane Seymourová (70) mladou ženou, která dokázala divákům učarovat téměř bez jakékoliv snahy. Přestože herečka v únoru oslaví 71. narozeniny, vypadá stále úchvatně a je ženám inspirací díky tomu, že se ani v nejmenším nestydí za vrásky, které k věku patří. Nedávno se ukázala bez líčení a ukázala, že stárnout lze s elegancí bez nutnosti zbytečných zákroků.

Herečka Jane Seymourová patří mezi hollywoodské krásky, které s věkem na šarmu neztrácí ani za mák. Rozhodně se ale nepovažuje za jakýsi přírodní úkaz a přiznává, že za jejím vzhledem stojí celoživotní dodržování důležitých zásad, bez kterých by nevypadala ani z poloviny tak dobře. Zároveň si ale stojí za tím, že nikdy nevyužila možnosti podstoupit invazivní estetický zákrok.

"Nikdy jsem nebyla na faceliftu, nebo něčem podobném. Nedocházím za plastickými chirurgy a dermatology na složité procedury, i kdybych chtěla, neměla bych na to čas. Nemůžu jen tak říct, že teď nebudu tři týdny natáčet, protože jsem byla na kosmetice a budu mít červený obličej," řekla Jane Seymourová v rozhovoru pro americký dámský magazín Glamour.

Představitelka seriálové doktorky Quinnové přiznává, že když lidé na internetu tvrdí, že má za sebou určitě nějaký zákrok, dotýká se jí to. Její zásady jsou přitom jednoduché a kdyby na každého působily tak blahodárně jako na ni, zřejmě by s nimi každý pár minut času denně neváhal ztratit.

"Dřív jsem se hodně opalovala, musela jsem, opálená kůže byla známkou krásy. Dnes toho lituji a mám štěstí, že to na mě nezanechalo následky. Mé zásady? Neopalujte se, noste opalovací krém a nikdy nechoďte do postele se zanesenou pletí. Odličte se a pak si obličej ještě vyčistěte. A nekupujte si zbytečně drahé krémy, že jsou drahé, neznamená, že jsou kvalitní," poradila svým fanouškům oblíbená herečka.

Naposledy se Jane Seymourová ukázala nenalíčená při nákupech v Malibu a vypadala skvěle. Jako k sedmdesátnici k ní vrásky patří, ona se za ně ale nestydí a nosí je s hrdostí. Dobře totiž ví, že jsou naprosto přirozené a navíc ve svém věku jich nemá ani zdaleka tolik, kolik by jich mít mohla, kdyby o sebe dlouhodobě nedbala.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.