Druhá postýlka a pravda o dalším miminku: Bohuš Matuš přiznal, v jakém stavu je jeho manželka

Zpěvák Bohuš Matuš s rodinou
Zpěvák Bohuš Matuš s rodinou
Foto: Se svolením Bohuše Matuše
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 10. 9. 2021

Děti rostou jako z vody a mnohdy je rodiče ani nestíhají sledovat. Zpěvák Bohuš Matuš (47) má zatím devítiměsíční dceru Natálku a půvabnou manželku Lucii (18), s níž se oženil v polovině května letošního roku. Manželé Matušovi ale u jednoho dítěte zůstat nechtějí. "Dalšímu miminku se samozřejmě nebráníme, nicméně zatím není na cestě. Chceme si vytvořit útulný domov podle našich představ. Je to pro nás tak trochu nový začátek," řekl zpěvák pro ŽivotvČesku.cz.

První dítě, svatba a nový domov. Bohuš Matuš našel v životě vše, co hledal a prožívá štěstí s krásnou manželkou Lucií, rozenou Palkaninovou. Spolu mají ani ne roční dceru Natálku, která by se už klidně mohla dočkat nějakého sourozence. Zamilovaný pár však na nic netlačí a nechává věcem volný průběh.

"Koupili jsme druhou postýlku, protože Natynka hodně vyrostla. Ale druhému dítěti se samozřejmě nebráníme, nicméně zatím není na cestě. Co se týká samotného bydlení, tak ještě hodně dovybavujeme novým nábytkem, protože si chceme udělat útulný domov podle našich představ. Je to pro nás tak trochu nový začátek. Natynce jsme právě taky vybavili pokoj novou postýlkou, protože v té předchozí se už nemohla dobře otočit a pořídili jsme také skříně. Ale pořád se vlastně vybalujeme," řekl Bohuš Matuš pro ŽivotvČesku.cz s tím, že jeho dcera se zřejmě hodně potatila a miluje hudbu stejně jako její otec.

"Natynka na hudbu reaguje úžasně a líbí se jí. Má ráda písničky z televize, které jí zpívám i já sám za doprovodu kytary. Když je smutná, tak jí právě hudba dokáže vykouzlit úsměv na tváři a myslím si, že bude mít i dobrý hudební sluch. Jsem také moc rád za naši paní doktorku Věrušku Baudišovou, která se úžasně stará a můžu se na ni kdykoliv obrátit. Díky tomu jsem klidnější, že má naše rodina to nejlepší lékařské zázemí právě u ní," dodal zpěvák pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.