Poprvé spolu v zahraničí. Lucie Vondráčková ukázala romantický snímek s partnerem Petrem Vojnarem. Ten popsal, jaká je žena

Lucie Vondráčková a Petr Vojnar
Lucie Vondráčková a Petr Vojnar
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 27. 9. 2021

Lucie Vondráčková (41) oficiálně čtyři měsíce tvoří partnerskou dvojici s moderátorem Petrem Vojnarem (45). Pro některé šlo o poměrně velké překvapení, ale oběma vztah skvěle funguje. Zpěvačka zpočátku byla opatrnější, ale teď už veřejně sdílí společné snímky. Aktuálně z Bratislavy, kam si pár vyrazil. Petr Vojnar pro ŽivotvČesku.cz prozradil, jaká je jeho partnerka v soukromí. "Není nějaká hvězda, která by vyžadovala speciální zacházení," řekl charismatický moderátor.

Lucie Vondráčková a Petr Vojnar svůj vztah intenzivně netajili, ale ani ho na sociálních sítích nedávali na odiv. To se teď změnilo, když už celá republika ví, že zpěvačka není sama a vztah už není v křehkém začátku. Společný pracovní projekt a podobný pohled na život zažehly jiskry, které znamenají, že český kulturní rybníček má již několik měsíců sympatický pár. Petr Vojnar pro ŽivotvČesku.cz popsal, jak vnímá Lucii jako ženu.

"I když je Lucka neobyčejná, tak je v uvozovkách obyčejná. Normální holka jako všechny normální holky, které jsou normální. Je výjimečná po pracovní stránce a chce vše, co chtějí od života normální holky," svěřil svůj pohled na svou partnerku pro ŽivotvČesku.cz moderátor, který se netají tím, že by si v budoucnu přál ještě jednoho potomka. V ideálním případě holčičku.

Aktuálně se Lucie pochlubila romantickým snímkem z Bratislavy, kterou s partnerem navštívili. "Bratislava… krásný město… Vzkaz v lahvi už je v Dunaji," napsala ke snímku zpěvačka, která je po krachu manželství s Tomášem Plekancem (38) znovu šťastná.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.