První foto ze zatčení influencerky Zuzany Plačkové. Jde o drogy, zadrželi jsme 15 lidí, potvrdila policie

Zuzana Plačková s policisty
Zuzana Plačková s policisty
Foto: Se svolením TV Markíza
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 27. 9. 2021

Slovenská královna sociálních sítí Zuzana Plačková (30) a její manžel René Strausz skončili v pondělí ráno v rukou policie. Podle slovenských novinářů byl zásah namířen proti obchodníkům s drogami. "Během protidrogové akce policisté vykonali vícero domovních prohlídek i prohlídek nebytových prostor, zadrželi 15 osob," uvedla pro ŽivotvČesku.cz mluvčí slovenského policejního prezídia Denisa Bárdyová.

Na Instagramu ji sleduje více než 750 tisíc fanoušků, kteří také od pondělního rána vidí, v jakých problémech influencerka Zuzana Plačková momentálně je. Velká policejní akce, která probíhala na několik místech najednou, začala v 5 hodin ráno. Policisté v kuklách zasahovali mimo jiné v bratislavském bytě. Podle slovenských novinářů také prohledali luxusní vůz.

"Údajně mají být součástí zločinecké skupiny, která dlouhodobě obchoduje s drogami. V poutech, které bývalá hvězda reality show skrývala, ji spolu s manželem přivezli také do rozestavěného domu v Miloslavově," uvedl slovenský web tvnoviny.sk, který redakci ŽivotvČesku.cz poskytl první foto ze zásahu.

Zuzana Plačková byla oblečená v luxusním oblečení, před novináři se snažila ukrýt. Zásah zřejmě ještě není zcela u konce. Policejní mluvčí uvedla, že jde o protidrogovou razii.

"Příslušníci Národní kriminální agentury zasahují od brzkých ranního hodin na vícero místech ve vícero krajích, v Bratislavském, Trnavském a Trenčínském kraji. Během protidrogové akce policisté vykonali vícero domovních prohlídek i prohlídek nebytových prostor, zadrželi 15 osob. Více informací bude možné sdělit po vykonání potřebných procesních úkonů," uvedla pro ŽivotvČesku.cz mluvčí slovenského policejního prezídia Denisa Bárdyová.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.