Šéfkuchař Radek Kašpárek skončil v nemocnici. Musí ho operovat. Nová řada MasterChefa v ohrožení

Šéfkuchař Radek Kašpárek
Šéfkuchař Radek Kašpárek
Foto: Profimedia
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 19. 11. 2020

Porotce známé kulinářské show Radek Kašpárek (39) skončil v nemocnici. Musí se podrobit nevyhnutelné operaci v oblasti páteře. Podle zjištění redakce ŽivotvČesku.cz ho lékaři budou operovat v pátek ráno. "Kvůli bolestem jsem dnes prodělal vyšetření, které ukázalo, že musím podstoupit neodkladnou operaci," potvrdil informace redakce slavný šéfkuchař.

Aktuálně Kašpárek se svými kolegy Janem Punčochářem a Přemkem Forejtem natáčí další řadu televizní show, ve které účinkují amatérští kuchaři. Jenže natáčení muselo být zastaveno kvůli tomu, že sympatický porotce show musel být hospitalizovaný.

"Měl jsem velké bolesti a ve čtvrtek jsem šel na vyšetření, které odhalilo problém v oblasti páteře. V pátek ráno mě budou operovat, víc zatím nemohu říct," řekl pro ŽivotvČesku.cz uznávaný šéfkuchař Radek Kašpárek, který se svou manželkou Andreou očekávají prvního společného potomka.

Nejen jeho nejbližší, ale i velké množství fanoušků mu drží palce, aby byl opět brzy ve formě a mohl se vrátit zpět na natáčení divácky oblíbené soutěže. A hlavně být s rodinou.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.