Svatba je blízko. Julián ze SuperStar promluvil o roli otce a jak to má s přítelkyní Bárou

Julián po letech našel životní lásku.
Julián po letech našel životní lásku.
Foto: nextfoto.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 9. 7. 2020

Už to vypadalo, že pětatřicetiletý finalista SuperStar Julián Záhorovský zůstane sám jako kůl v plotě. Po dvou letech bez přítelkyně se ale hned v úvodu roku silně zamiloval. Našel osudovou ženu Báru a kompletně kvůli ní překopal svůj život. Jejich vztah je tak pevný, že se baví i o svatbě. Navíc z Juliana se stal otčím dcery své vyvolené.

O tom, že Julián opravdu našel ženu svého života vypovídá skutečnost, že před pár měsíci dal v zaměstnání výpověď a z Pardubic, kde žil, se přestěhoval nedaleko Praze. "Vztah na dálku by nám nevydržel, proto jsme se domluvili, že budeme bydlet spolu,“ řekl Julián pro Život v Česku.cz.

Nejspíš ani sám nečekal, že ho láska k Báře poznamená natolik, že by se z něj stal ženáč. "Věk na to mám... Bavíme se o tom," dodal pro ŽvČ mimořádně nadaný zpěvák, který se stal i otčímem Bářiny dcery, kterou má z předchozího vztahu. "Neřekl bych to takto. Jsme kamarádi a do výchovy nezasahuji. Spíš si užívám dětské radosti," dodal hudebník, který s Bárou přišel na akci do Horních Měcholup - rodinného přírodního zábavního parku Krtkův svět.

Co všechno Julián o svém vztahu řekl? To si poslechněte v rozhovoru pro Život v Česku.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.