Zlaté české ručičky aneb elektrokola od českých výrobců jsou stále víc populární

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek
Foto: Give.cz, Crussis
Redakce ŽvČ |
[email protected]
Publikováno: 16. 11. 2021

Rozhodli jste se, že vaše cyklistické srdce nadšeně buší přesně v rytmu elektrokola a po jednom kousku se právě rozhlížíte? Patříte-li navíc mezi patrioty, pak by byl hřích, kdybyste neobjevili kouzlo zlatých českých ručiček a nevybrali si model některého z mnoha českých výrobců, jakými jsou například Crussis, Apache, Rock Machine a další.

Důvody, proč například i česká elektrokola Crussis získávají na popularitě vás zcela jistě přesvědčí a samotná radost z jízdy vaši cyklistickou vášeň jenom umocní.

S českým elektrokolem víte, na čem jste

České kutilství i umění mnoha řemesel je i ve světě pověstné, a tak není divu, že i česká elektrokola dobývají nejen tuzemský, ale také zahraniční trh. A tak by bylo škoda, nemít jeden takový kousek zaparkovaný v české garáži. No uznejte – proč investovat do neznáma, když si můžete vybrat značkový výrobek vyrobený přímo v české kotlině, u kterého máte jistotu, že jeho díly a komponenty nepochází z neznačkové výroby z nejrůznějších koutů světa. Česká elektrokola jsou spolehlivá, vyráběná s vysokou precizností, vybavená špičkovými komponenty o jejichž původu se můžete snadno přesvědčit. Výrobci dbají na prvotřídní montáž a dokonale odvedenou práci s vědomím toho, že si nechtějí trhnout ostudu a zklamání u svých krajanů. Česká elektrokola tak hýří nejen nápadem a originalitou, ale také pečlivým zpracováním, které posílí radost z každé jízdy.

Od vývoje po poslední šroubek

Čeští výrobci elektrokol si zakládají na vlastním vývoji a mnozí z nich spolupracují s profesionálními cyklisty, kteří jim pomáhají modely nejen testovat, ale také vylepšovat a zvyšovat jejich jízdní vlastnosti. Česká elektrokola se tak pyšní nejen propracovanou technologií, ale také atraktivním a neotřelým designem, na které pracují vývojáři ženoucí kvalitu českých elektrokol stále kupředu. Montáž elektrokol probíhá pod přísnou kontrolou a se špičkovými komponenty, které nezklamou a elektrokolo nejen zdobí, ale plně naplňují jeho poslání v lehkém i náročném terénu. Česká elektrokola podléhají také poctivému testování, které odhalí případné skryté nedostatky. Ty jsou případně okamžitě odstraněny a vyladěny k maximální spokojenosti tak, aby váš požitek z jízdy nic nenarušovalo a vše klapalo a šlapalo tak, jak má. A to i v tom nejmenším detailu.

Česká elektrokola jsou blíže českému cyklistovi

Tak, jak jsme výše zmínili, že při zakoupení elektrokola z české výroby máte jistotu, že nekupujete zajíce v pytli, tak má tento nákup i další výhody. Čeští výrobci elektrokol znají povahu i potřeby českých cyklistů a mohou tak na jejich touhy mnohem lépe a pružněji reagovat. Vývoj elektrokol je tak mnohem více cílený a ve výsledku čeští zákazníci s českými elektrokoly spokojenější.

Mnohem lépe vyzbrojeni informacemi jsou také samotní prodejci elektrokol z české produkce. Protože jsou čeští výrobci blíže prodejcům, mohou je pravidelně proškolovat tak, aby mohli zákazníkům předávat plnohodnotné a pravdivé informace o prodávaných elektrokolech od technologických vlastností až po ovládání elektrokola. Samotní zákazníci tak mají blíže i servisní služby, a to včetně náhradních dílů a při nákupu se jim dostane odpovědí i na ty nejzvídavější otázky.

Proč je jedničkou na trhu právě elektrokolo Crussis?

Nadšení, píle a neustálý vývoj elektrokol ve vlastní výrobní hale přímo v České republice, to je Crussis. Elektrokola Crussis jsou osázená špičkovými komponenty, vynikají naprostou spolehlivostí a také zajímavým designem. Jsou plně kompletována v České republice a aktuálně jsou nejžádanější značkou na českém trhu. Doménou značky Crussis jsou elektrokola horská, krosová, městská i trekingová a nezapomínají ani na dámské či dětské modely.

A protože jedna značka proslulost českých elektrokol nedělá, je radostnou zprávou pro každého cyklistu fakt, že českých značek elektrokol je na trhu celá řada. Vybírat tak můžete nejen z modelů elektrokol Crussis, ale také značek Apache, Rock Machine, Superior a řady dalších.

Po výběru kola už stačí jen vybrat vhodnou trasu, pro začínající nezapomenout přilbu na kolo a můžete vyrazit vstříc novým dobrodružstvím!

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.