Pamatujete Issu, Vaňkovou, Savku a další finalisty SuperStar z roku 2004? V neděli se vrátí na obrazovku. Sámer přiznal zklamání

SuperStar (zleva) Aneta Langerová, Sámer Issa, Martina Balogová, Šárka Vaňková, Tomáš Savka
SuperStar (zleva) Aneta Langerová, Sámer Issa, Martina Balogová, Šárka Vaňková, Tomáš Savka
Foto: Profimedia
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 27. 11. 2021

Finalisté prvního ročníku populární pěvecké show, která se v roce 2004 vysílala pod názvem Česko hledá SuperStar, měli v neděli v nejnovějším ročníku předvést své umění. Sámer Issa (36) redakci ŽivotvČesku.cz prozradil, že jedna ze zpěvaček bude chybět. Bohužel ta nejdůležitější.

Šárka Vaňková, Veronika Zaňková, Petra Páchová, Petr Poláček, Martina Balogová, Tomáš Savka, Stanislav Dolinek, Julián Záhorovský, Sámer Issa a Aneta Langerová. To jsou zpěvačky a zpěváci, kteří v roce 2004 bojovali o titul v pěvecké show Česko hledá SuperStar. Celá parta se po letech znovu sejde a na pódiu, které je proslavilo, v neděli svým vystoupením zpestří televizní přenos současného ročníku. Jednoho z finalistů ale diváci neuvidí, odmítl účast.

"V neděli budeme zpívat v SuperStar, těšil jsem se na všechny, bohužel jediná Aneta Langerová účast na poslední chvíli zrušila, tak mě mrzí a jsem trochu zklamaný, že s tou se neuvidíme. Původně bylo domluveno, že když se nesejdeme všichni, tak se to zruší kompletně, ale nakonec my ostatní vystoupíme," uvedl pro ŽivotvČesku.cz Sámer Issa, který nezastíral pozitivní pocity z toho, že si připomene zrod své hvězdy, která ale, ruku na srdce, za roky trošku pohasla.

"Opravdu se nemůžu dočkat, že se potkáme s Martinou Balogovou a Šárkou Vaňkovou. Těším se ale také na Veroniku Zaňkovou a Standu Dolinka, ale rád uvidím opravdu všechny, takhle dohromady jsme se nesešli sedmnáct let, což je kus života," dodal pro ŽivotvČesku.cz zpěvák s velkým talentem k nedělnímu televiznímu vystoupení.

První ročník SuperStar vysílala nejsledovanější tuzemská komerční stanice. Velké množství zájemců prošlo sítem konkurzů. Porota z nich vybrala 40 postupujících a ti byli v semifinálových kolech po deseti představováni divákům. Diváci o jejich postupu rozhodovali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem postoupili do finálových kol. Celkem se do finále i po takzvané Druhé šanci, do níž vybrala účastníky porota, dostalo 10 (resp. 12) soutěžících.

V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří byli partnery soutěže, dostal smlouvu na vydání alba.

Jako první se umístila Aneta Langerová (35), druhá skončila Šárka Vaňková (34). Bronzovou pozici obsadil sámer Issa (36).

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.