Televizní diváky čeká prý jiný Silvestr. Aleš Háma a Ondřej Sokol se mimo jiné poperou. Co se bude na obrazovce dít, ukazuje video

Autor: TV Nova | Silvestr
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 28. 12. 2021

Program na nejsledovanější tuzemské komerční stanici bude v rámci silvestrovské show jako každoročně bohatý. A prostor dostanou tentokrát ve dvojici moderátoři Aleš Háma (48) a Ondřej Sokol (50). Pro diváky, kteří se nemohou rozhodnout, na co se v televizi budou v posledním dnu roku dívat, připravila produkce pořadu Tvoje tvář má známý hlas videoukázku. "Získali jsme mnoho nových zkušeností," uvedl pro ŽivotvČesku.cz prvně jmenovaný »spíkr« s tím, že silvestrovský večer bude tentokrát jiný, než tomu bylo doposud.

Program očekávaného večera bude pro řadu televizních diváků ušitý přímo na míru. Dočkají se i milovníci nahraných rvaček. Na to sází komerční televize, která do hlavního vysílacího času nasadí dvojici známých moderátorů.

"Natáčení jsme si hrozně užili, byla to dvoudenní krásná práce, navíc v létě na parníku, takže to bylo určitě super. S Ondrou Sokolem to byla velká legrace. A abychom pobavili diváky, podstoupili jsme kromě souboje před kamerou také mnoho jiných zcela nových zkušeností, které ale nebudu prozrazovat, a to proto, aby byl večer co nejpestřejší a divák se měl na co těšit," vysvětlil pro ŽivotvČesku.cz Aleš Háma.

Nejsledovanější stanice přesto uvedla, že dojde na fakírské vystoupení, akrobacii nebo třeba taneční čísla. To vše v rámci speciálu Tvoje tvář má známý hlas - Utrženi ze řetězu. Silvestrovská show, podle tvrzení PR koordinátora TV Nova Vojty Boháčka, se bude záměrně lišit od obvyklých sestřihů toho nejlepšího ze show Tvoje tvář má známý hlas.

"V jedné ze scének bude mít za úkol Ondřej Sokol udělat takzvaný stand-up, což je disciplína, při které jedinec baví společnost svým projevem. Na neštěstí Ondřejův výkon Aleše moc nepobaví, což Ondřeje tak trochu vytočí. Nakonec dojde k tomu, že Sokol po Hámovi skočí a vyříkají si to ručně," okomentoval video ukázku Boháček pro ŽivotvČesku.cz a zcela jistě některé nerozhodné diváky přesvědčil, že letošní silvestrovské vysílání bude mít i akční charakter.

Aleš Háma a Ondřej Sokol
Aleš Háma a Ondřej Sokol
Foto: Se svolením TV Nova

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.