Lucie Gottová se živí jako prodavačka. Takhle jí to sluší za pokladnou. Starší sestra Dominika si přivydělává zpěvem. Promluvil její přítel

Lucie Gottová
Lucie Gottová
Foto: Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát / CNC / Profimedia
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 2. 2. 2022

Karel Gott (†80) by byl na své dvě dospělé dcery velmi pyšný. I když každá má odlišný způsob života, v současnosti se nebaví, rozhodně nežijí jen ze jména svého otce. Zatímco Dominika Gottová (48) si přivydělává jako zpěvačka a světu se nedávno pochlubila romantickým hitem, její sestra Lucie (34) se živí jako prodavačka v jednom módním řetězci. Pro ŽivotvČesku.cz promluvil spoluautor skladby.

Redakce ŽivotvČesku.cz získala snímky, které dokazují, že Lucie Gottová se nebojí žádné práce. "Je moc milá, poznala jsem ji i přes tu roušku," řekla deníku Aha! jedna z návštěvnic obchodu španělské módní značky na pražském Smíchově, kde dcera Mistra pracuje.

Oproti tomu její sestra Dominika se stává hudební hvězdou. Minulý týden pokřtila videoklip s názvem »Pro tebe«, ve kterém vzdává úctu otci. Pro ŽivotvČesku.cz promluvil Petr Vojnar (45), který se na skladbě podílel v souvislosti s textem a je velkým přítelem Mistrovy dcery. "Písnička se mně i Dominice moc líbí. Domnívám se, že ve svém žánru jde o hit. To znamená, že mnohé chytla za srdce. Dominika byla skvělá, a jestli se pochlubila sestře, to netuším," uvedl.

Mezi sestrami panuje napětí a v současnosti se nestýkají. "Nemám zájem se s Dominikou stýkat, když vidím, co předvádí," uvedla před časem Lucie na adresu Dominiky, jak uvedl deník Aha! s tím, že druhorozená dcera Karla Gotta je neustále v kontaktu s jeho nejbližší rodinou - vdovou Ivanou (46) a sestrami Charlottkou (15) a Nellinkou (13).

Lucie Gottová se nedávno podruhé vdala - loni v listopadu si vzala nového přítele Lukáše (29) a přijala jeho příjmení Valčíková. Stalo se tak po rozvodu s dnes už bývalým manželem Janem Kovaříkem (41).

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.