Manželka Jiřího Šlégra touží po malých ňadrech, muži obdivují výrazný dekolt. Lucie ukázala jednu z nejžhavějších fotek kariéry

Manželka Jiřího Šlégra patří k nejpůvabnějším ženám v Česku
Manželka Jiřího Šlégra patří k nejpůvabnějším ženám v Česku
Foto: Profimedia
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 18. 2. 2022

Patří k nejinteligentnějším a nejpůvabnějším ženám v českém showbyznysu. A určitě mezi ty nejobdařenější. Čtyřicetiletá Lucie Šlégr (dříve nesprávně označována jako Šlégrová) v minulosti několikrát přiznala, že velká prsa jí přinášela v životě řadu problémů. "Přiznám se, že jsem vždy chtěla hubnout, abych neměla velká prsa. Už jako holku mě velká prsa trápila a byla jsem z toho nešťastná," řekla pro ŽivotvČesku.cz a pochlubila se fotkou, která zejména mužům rozbouří hormony.

Okouzlující Lucie Šlégr patří k ženám, které vzbudí pozornost na každé společenské akci, kam dorazí. Ženy obdivují jemný úsměv a vypracovaná lýtka, pohledy mužů uvíznou v horních partiích, kdy zejména dekolt je nepřehlédnutelný.

Manželka legendárního hokejového obránce Jiřího Šlégra ale v minulosti několikrát prozradila, že velká prsa jí přinesla řadu problémů a stále má v hlavě, že by si ňadra nechala zmenšit.

"Přiznám se, že jsem vždy chtěla hubnout, abych neměla velká prsa. Už jako holku mě velké poprsí trápilo a byla jsem z toho nešťastná. Když jsem hodně zhubla, tak to bylo vidět trochu i na prsou, ale jen trochu, mám to dané opravdu geneticky. Dnes už vím, že s tím pohnu minimálně. Kdybych jedla všechno, co mi chutná, tak mám 15 kilogramů nahoře a o dvě čísla větší prsa," řekla matka tří synů pro ŽivotvČesku.cz otevřeně.

Žena, která získala v roce 2005 titul Miss České republiky, v minulosti také prokázala, že má velký smysl pro humor a umí se odvázat na svém Instagramu. Nedávno fanouškům ukázala fotky od bazénu, na kterých dokazuje, že i obří prsa se dají nafotit hodně elegantně.

"Nikdy jsem nechápala, co mají chlapi na velikých prsou. Já vždycky toužila po malinkých, protože mi přijde daleko více sexy top nebo šaty s odhalenými zády. A to já si nikdy bez podprsenky nemohla dovolit. Za mě rozhodně více svůdnější než-li žena s výstřihem," napsala okouzlující žena s nadhledem.

Řada žen Lucii rozumí a pod fotku jí píšou, že její rozpoložení zcela chápou. Do diskuze pod instagramovým příspěvkem se zapojili samozřejmě i muži, kteří manželce hokejové legendy vzkazují, že se na její »plavkové« fotky opravdu dobře dívá a že by byla škoda poprsí zmenšovat.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.