Co se dělo, když zhasly kamery. Jaromír Nosek po natáčení slíbil práci na miminku. Teď říká, že to nehrotí, ale že postoupili trošku dál

Herec Jaromír Nosek s partnerkou Zuzanou
Herec Jaromír Nosek s partnerkou Zuzanou
Foto: Se svolením TV Nova
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 3. 3. 2022

Do oblíbené reality show, která nabízí sondu do fungování českých domácností, se přihlásil charismatický herec Jaromír Nosek (44) s partnerkou Zuzanou (30). Ta při natáčení přiznala, že by si přála vlastní miminko, a v druhé domácnosti si chtěla »osahat«, jak péči o děti bude zvládat. Redakce ŽivotvČesku.cz zjišťovala, zda sympatický herec splnil to, co slíbil před kamerami, tedy že se do »výroby« miminka ihned pustí.

V oblíbené reality show si hercova partnerka Zuzana vyzkoušela pobyt v domácnosti se čtyřmi dětmi. Byla to pro ni velká zkušenost, protože od začátku natáčení se netajila tím, že je připravená mít vlastního potomka.

"Chtěla jsem si zkusit se postarat o děti, chtěla jsem si zkusit, jak to bude fungovat, až budeme s Mírou jako rodina," přiznala po natáčení sympatická Zuzana, která si na vlastní kůži vyzkoušela, že na velkou životní roli je už připravená.

Herec, který do povědomí diváků vstoupil hlavně jako gay Ignác z komedie Účastníci zájezdu (2006), vysvětlil, že ho obohatil pohled na to, jak žijí jiní lidé. "Užil jsem si to, bylo to úplně bez problémů a byla to hlavně sranda. Pro mě to byla hlavně sonda do jiného života," řekl pro ŽivotvČesku.cz s tím, že od natáčení do vysílání uplynul téměř rok.

Dále pak talentovaný herec pyšnící se pohlednou partnerkou uvedl, že byl dlouho nervózní, jak bude finální díl Výměny manželek vypadat. "Já chtěl také skrze ten produkt ukázat, že herci, když nemají práci, tak si najdou jinou práci, že třeba se nebojíme dělat manuálně," řekl pro TV Nova muž, který se v minulosti živil mimo jiné jako zedník či zahradník.

Kromě toho, že je manuálně velmi zručný a nebojí se žádné práce, tak nyní se s partnerkou pustil do životního projektu. Intenzivně začali »makat« na miminku. Přeci jen bylo vidět, že když se po natáčení Zuzana vrátila do domácnosti bez dětí, trošku na ni padlo, že ji vítá pouze její Míra. Velký »projekt« ale výsledky zatím nenese.

"Novinku pro vás ještě nemáme, ale pracujeme na tom. Ale ještě se to nezúročilo. O miminko se snažíme, ale nehrotili jsme to dřív a nehrotíme to ani teď. Ale postoupili jsme trošku dál," prozradila usměvavá Zuzana, která věří, že snaha brzy přinese ten nejkrásnější výsledek.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.