Michaela Nosková téměř před měsícem tajně přivedla na svět druhou dceru: Popsala, jak náročný je pro ni život se dvěma dětmi

Zpěvačka Míša Nosková s partnerem
Zpěvačka Míša Nosková s partnerem
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 15. 3. 2022

Období životních změn právě prožívá oblíbená muzikálová zpěvačka Michaela Nosková (39), která před pár týdny porodila svou druhou dceru. Protože je ale ráda aktivní, snaží se, aby život co nejdříve zapadl do nových kolejí. Pro ŽivotvČesku.cz popsala, co je pro ni na mateřství momentálně nejtěžší. "Určitě je nejtěžší čas," odpověděla bez váhání.

Zpěvačka Míša Nosková se s partnerem Jindřichem Čandou dočkala prvního společného potomka. K dceři Elišce (11), kterou má Míša z předchozího vztahu s manažerem Janem Horsákem, tak přibyla malá Jasněnka. S narozením dcery se pochlubila až později, a to kvůli komplikacím. Holčička se na svět nedostala přirozenou cestou, ale císařským řezem. Pohledná hvězda muzikálů je ale už plně v pořádku a mateřství jí svědčí.

Pro redakci ŽivotvČesku.cz prozradila, jak poslední dny prožívá a co se jí zdá na mateřství momentálně nejtěžší. "Vlastně si myslím, že je to docela v pohodě. Nejtěžší je určitě ten čas. Skloubit všechny aktivity tak, aby se to stíhalo, to je občas skutečně náročné. Je to hodně jiné, když mám teď holky dvě, hlavně proto, že mají každá jiné potřeby, tak to je potřeba trochu sladit. Ale myslím, že se to teď docela hezky propojuje," popsala čerstvě dvojnásobná maminka, která je známá tím, že nevydrží dlouho posedět na jednom místě a neustále je v pohybu.

Míšina vášeň ke sportu je tak silná, že v posilovně byla k vidění ještě chvíli před porodem. A jak to vypadá, že ke cvičení už se pomalu vrací. "Hrozně jsem se těšila, až budu zase moct začít cvičit, takže se snažím vymýšlet si teď takové aktivity, které jdou dělat i s miminkem, ale zároveň je to pořád ještě zábava," přiblížila pro ŽivotvČesku.cz pyšná maminka.

Michaela Nosková a její partner Jindřich Čanda, který se živí jako fitness trenér a podnikatel, se v srpnu minulého roku zasnoubili. Bude to již potřetí, co se Míša dostane pod čepec.

Poprvé se vdávala v roce 2010 za Jana Horsáka, s nímž má dceru Elišku, podruhé si v roce 2017 na Srí Lance řekla »Ano!« se svým kolegou z divadla Ondřejem Báborem (30). Manželství jim však vydrželo pouhý rok, a tak nejspíš ocenila, že oficiální sňatek v Česku nikdy neproběhl.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.