Tuny nepořádku. Tohle všechno musel Zdeněk Hřib odklízet z pozemku domu koupeného v roce 2015

Dům, který v roce 2015 primátor koupil.
Dům, který v roce 2015 primátor koupil.
Foto: ŽivotvČesku.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 30. 8. 2020

Na pozemku domu v pražských Kyjích, který patří primátorovi Zdeňku Hřibovi, jsou hromady nepořádku. Dům politik koupil v roce 2015 a původní majitel se nepostaral o odklizení. Jeho nekomunikace brzdila celkový úklid. Nakonec se primátor rozhodl s nepořádkem na vlastní náklady zatočit. Získali jsme snímky z úklidu.

"Práce stále a intenzivně probíhají. Na pozemku kolem domu zůstává dřevo, základ vozíku na auta a vrak vozu a polorozpadlý kiosek. To jsou věci, které původní majitel měl v únoru odvézt. Alespoň to tvrdil. Od té doby nekomunikuje," řekl pro ŽivotvČesku.cz Zdeněk Hřib, který kvůli svým pracovním závazkům nemohl odklízecí práce provést dříve. Ale také kvůli tomu, že se s původním vlastníkem snažil dohodnout.

"Na konci ledna si nějaké věci odvezl, to se ho ještě podařilo dohnat, aby trochu spolupracoval, od té doby nekomunikuje," zdůraznil Zdeněk Hřib pro ŽivotvČesku.cz s tím, že odklízecí práce ještě pár dnů potrvají.

Nakonec se rozhodl, že nebude čekat. A na pozemku začaly rozsáhlé vyklízecí práce. Co všechno na pozemku dlouhé roky bylo a že šlo opravdu o velký nepořádek, se podívejte do galerie.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.