VIP Výměna manželek. Když náhradní rodina zjistila, že přijel chlap, navíc známá osobnost, mysleli, že je to prank, říká Jan Bendig

Autor: TV Nova | Výměna manželek
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 6. 4. 2022

Když se rodina přihlásí do Výměny manželek, obyčejně očekává, že přijede cizí maminka. Štefan (52) a jeho děti však prožijí překvapení, když se u nich doma místo toho objeví známý zpěvák Jan Bendig (28). "Běhali po bytě a mysleli si, že je to prank od produkce," přiznal pro ŽivotvČesku.cz s úsměvem talentovaný umělec.

Růžena (48), Štefan (52), Leon (18), Nikolas (18) a Cindy (13) žijí v Žatci, kam se teprve před rokem vrátili po sedmiletém pobytu v Anglii. Mamince by přišlo vhod, kdyby jí ostatní členové domácnosti více pomáhali, a tak si od účasti ve Výměně slibuje, že by mohla zejména jejímu muži v tomto směru trochu otevřít oči. Sami sebe popisují jako veselou a živou domácnost, kde se stále něco děje. Kdyby ruch zmizel, připadalo by jim to prý divné.

Druhá domácnost premiérové epizody Výměny manželek žije ve vesnici Trhová a od obvyklých účastníků pořadu se v mnohém liší. Obývá ji totiž pár mužů, kteří jsou bezdětní. Diváci se tak seznámí se zpěvákem Honzou (27) a jeho přítelem Lukášem (35), kteří chtějí zbořit mýty ohledně párů stejného pohlaví a ukázat, že jsou vlastně úplně normální. Co se týče chodu domácnosti, Lukáš dělá práci kolem domu, Honza naopak rád uklízí.

Když dojde k seznámení rodin, v Žatci velmi rychle vyjde najevo, že se nejedná o jen tak nějakou návštěvu, ale o známého zpěváka Jana Bendiga, který se proslavil v hudební show SuperStar. Pro ŽivotvČesku.cz mladý umělec prozradil, jak si s přítelem natáčení užili. "Když zjistili, že jsem přijel já, běhali asi deset minut po bytě, otvírali skříně a hledali důkaz, že je to nějaký prank od produkce, nemohli tomu věřit. V pořadu to tolik není vidět kvůli střihu, ale bylo to vážně vtipné," prozradil pro ŽivotvČesku.cz Jan Bendig s úsměvem.

Zpěvák se netají tím, že oblíbenou reality show má v oblibě už od dětství, dokonce se prý snažil přemluvit maminku, aby se přihlásili. Vyplnilo se mu to ale až nyní. "My jsme si dřív s Lukášem mysleli, že to není možné, jak někteří lidé žijí. Říkali jsme si, že to snad musí být podle scénáře. Vidět na vlastní oči, jak pořad vzniká, byl jeden z našich nejlepších zážitků. To na obrazovkách je vážně realita, žádný scénář," popsal pro ŽivotvČesku.cz talentovaný umělec, co ho v pořadu překvapilo.

"Natáčení nám pomohlo utvrdit se v tom, že to, jak to spolu máme doma, je pěkné a chceme spolu určitě zůstat. Ve Výměně manželek člověk často vidí příběhy, kdy to v těch rodinách rozhodně v pořádku není. O to více si toho vážíme," popsal pro ŽivotvČesku.cz Jan Bendig, co jim Výměna manželek přinesla do života pozitivního.

Honzu s Lukášem oslovila k účasti produkce pořadu a vzhledem k tomu, že oba Výměnu sledují, nebylo prý o čem dvakrát přemýšlet. Zpěvák se navíc nechal slyšet, že by mu nevadilo starat se v náhradní rodině o osm, devět dětí. A jak dodal, vlastně by se jim nebránil ani ve své vlastní rodině, kterou by časem rád rozšířil.

Lukáš Rejmon a Jan Bendig
Lukáš Rejmon a Jan Bendig
Foto: Se svolením TV Nova

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.