Ornella Koktová promluvila o vztahu zpěváka Jana Bendiga k dětem. Měl by mít minimálně tři mimina, myslí si

Ornella Koktová a Jan Bendig
Ornella Koktová a Jan Bendig
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 11. 4. 2022

Zpěvák Jan Bendig (28) je známý tím, že má rád děti a rád by se v budoucnu sám rodičem stal. Zatím může trénovat s dětmi svých známých. Naposledy si tak »vypůjčil« dcerku influencerky Ornelly Koktové (29), se kterou se sešel na stejné akci. "Já si myslím, že Honzovi to půjde stoprocentně," uvedla pro ŽivotvČesku.cz Ornella Koktová, kterou Jan Bendig hned přesvědčil, že bude skvělým rodičem.

Influencerka a bývalá modelka Ornella Koktová (29) poprvé vyrazila s dcerkou Lili, která brzy oslaví rok, do společnosti. I když prý zpočátku měla obavy, jak to proběhne, nakonec si neměla na co stěžovat. Holčička navíc zapůsobila jako magnet na talentovaného zpěváka Jana Bendiga (28), který se proslavil v hudební show SuperStar.

Sám mladý umělec se už mnohokrát nechal slyšet, že by si děti přál. Proto se redakce ŽivotvČesku.cz zeptala maminky malé Lilianne, jaký podle ní Jan Bendig bude jako táta. "Já si myslím, že Honzovi to půjde stoprocentně, protože když jsme byli teď na stejné akci, tak si strašnou dobu vyhrál s Lili, ona vůbec nebrečela, perfektně se o ní uměl postarat, hned si na něj zvykla. Zkrátka z něj jde takový nával pozitivní energie a myslím si, že by určitě jednou měl mít minimálně tři mimina," prozradila Ornella Koktová, která má kromě malé dcerky ještě syny Svena (1) a Quentina (9).

Že se umí bez potíží postarat o libovolně staré děti, prokázal mladý zpěvák také nedávno v reality show Výměna manželek, ve které dostal na starost hned tři teenagery. Režisérka pořadu Jana Rezková jej za jeho přístup k dětem pochválila. "Honza pro děti může být dobrý příklad, že to lze někam dotáhnout, povídal si s nimi i o budoucnosti a bylo vidět, že to na ně nějaký dopad mělo," popsala režisérka, jak vycházel se třemi mladými lidmi.

S partnerem Lukášem Rejmonem Jan Bendig do budoucna potomky plánuje. Nyní se však podle svých slov soustředí především na práci, aby poté jejich děti měly vše, co ke spokojenému životu potřebují. Podle toho, jak schopná chůva mladý zpěvák je, se však již nyní nemají čeho obávat.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.