Rok od narození krásné dcery: Změnil se mi život, ani vlasy si nezvládám umýt, říká Miluše Bittnerová

Před rokem se Miluši narodila krásná dcera
Před rokem se Miluši narodila krásná dcera
Foto: nextfoto.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 2. 9. 2020

Před rokem se půvabné Miluši Bittnerové (42) změnil život - narodila se jí roztomilá dcera Bettynka, která je pro herečku absolutním životním štěstím. A i když si užívá přítomnost vytoužené holčičky, ne vždy jde všechno zvládat levou zadní. "Ten rok utekl strašně rychle, ale některé věci zkrátka nestíhám. Třeba umýt si vlasy, je pro mě někdy nadlidský úkol," prozradila pro ŽivotvČesku.cz se smíchem Miluše.

Rok od narození dcery, která přišla na svět přesně 4. září, si Miluše užila. Přesto ho sama hodnotí, že uplynul velmi rychle.

"Zcela se mi otočil život naruby. A žádný rok mi neutekl jako ten od narození Bettynky. Zkrátka člověk s dítětem vnímá čas jinak, je to všechno mnohem rychlejší," popsala populární herečka a moderátorka s tím, že dcera jí v mnohém změnila pohled na život.

"Naučila jsem se, že nejdůležitější v mém životě nejsem já, ale má dcera. Co třeba považuji za problém, že samou starostí si nestíhám kolikrát umýt vlasy. Už si nepěstuji delší nehty, abych jí neublížila, takže ty také nemám. A co jsem si myslela před Bettynky narozením, že budu mít problém s přebalování, to dnes zvládám naprosto bravurně," popsala Miluše pro ŽivotvČesku, co všechno se u ní s příchodem dcery na svět změnilo.

Aktuálně Miluše chystá oslavu k dceřiným prvním narozeninám. S rodinou ji už ale měla.

"Rodinná oslava už byla o víkendu v Hořicích, protože moje maminka má narozeniny den po Bettynce. Takže to už proběhlo a teď chystáme oslavu v pátek s přáteli, přijde i porodník profesor Pařízek, měl by dorazit i pan farař, který Bettynku křtil, takže půjde o velmi příjemnou oslavu," dodala Miluše Bittnerová, která patří k vyhledávaným moderátorkám.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.