Don Juan českého showbyznysu Ondřej Brzobohatý v intimní blízkosti další ženy. O promiskuitě promluvil uznávaný psycholog

Ondřej Brzobohatý a Anna Fialová
Ondřej Brzobohatý a Anna Fialová
Foto: Profimedia
Markéta Prosová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 6. 5. 2022

Jestli se o někom dá uvažovat, že mu je přítomnost žen více než příjemná, tak rozhodně půjde o Ondřeje Gregor Brzobohatého (39). Na premiéře minisérie Iveta, která ve středu proběhla v pražském kině Lucerna, byl spatřen v blízkém kontaktu herečky Anny Fialové (26). I když šlo spíše o přátelské doteky obou umělců, stigma sukničkáře se syn slavných rodičů jen tak nezbaví. O to více, když o jeho vztahu s Danielou Písařovicovou (43) někdejší Miss World z roku 2006 prohlásila, že existoval už v době jejich manželství. "Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství," uvedla nedávno v pořadu Showtime Taťána Kuchařová (34). Pro ŽivotvČesku.cz promluvil špičkový psycholog Jeroným Klimeš (55) o tom, kde se v mužích bere promiskuita.

Syn slavných rodičů si na nedostatek pozornosti ze strany něžného pohlaví rozhodně nemůže stěžovat. Manželství s Taťánou Kuchařovou, která se v roce 2006 stala nejkrásnější ženou planety a získala titul Miss World, je toho důkazem. Jak se ale později ukázalo, Ondřej Brzobohatý neměl během 8 let trvajícího vztahu oči jen pro světlovlasou královnu krásy.

Rozvod, ke kterému podle slov Taťány Kuchařové došlo v polovině letošního března, byl už jen smutným koncem nevydařeného manželství, které mělo ve svém závěru lehce promiskuitní nádech. Jen krátce po rozchodu manželů v loňském říjnu se totiž Ondřej Brzobohatý v prosinci objevil po boku tanečnice Zuzany Pilné (30). "Bylo to hodně těžký a náročný, myslím, že se to dalo udělat líp, s nějakou úrovní. Takhle se ukázalo, jak to je," okomentovala ve společenském magazínu úspěšná královna krásy jednání svého v té době ještě manžela, se kterým už nežila ve společné domácnosti.

V dubnu pak přišlo další milostné odhalení ze života charismatického umělce, který se těší pozornosti žen napříč všemi věkovými kategoriemi. Byl totiž spatřen po boku Daniely Písařovicové (43). V době, kdy se jejich vztah začal v médiích řešit, s půvabnou moderátorkou měl tvořit dvojici už přibližně půl roku, což podle jeho exmanželky mělo probíhat i v době, kdy ještě byla s hudebníkem v manželství.

"Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct… Opět to jen potvrzuje to, co jsem už řekla, a nepřekvapuje mě to. Jsem ráda, že jsem z tohoto toxického vztahu venku, a nechci další věci okolo bývalého manžela komentovat," citoval slova Kuchařové magazín Showtime.

Pomyslný Don Juan českého showbyznysu je však v obležení žen i nadále a výjimkou nebyla ani středeční premiéra minisérie Iveta. Umělec v ní ztvárnil skladatele Ladislava Štaidla (†75), životní lásku zpěvačky Ivety Bartošové (†48). S její představitelkou, herečkou Annou Fialovou, si na schodech pražského kina Lucerna měl rozhodně co říct. Podle fotografií je zřejmé, že šlo patrně o velmi emotivní diskuzi, která si vyžadovala i oboustranné doteky. V tomto případě jde ale spíše o vřelý kolegiální vztah.

Ohledně mužské promiskuity, která pro někoho může být i tím, že v řádu několika měsíců člověk »protočí« tři ženy, se pro ŽivotvČesku.cz vyjádřil špičkový psycholog Jeroným Klimeš. "Z části jde o geneticky podmíněné chování, z další části je to příležitost v rámci toho, že jde o veřejně známého člověka, který má velkou nabídku pěkných žen, a z části je to morálkou. Pak bych dodal, že také životní strategií," upřesnil pro ŽivotvČesku.cz respektovaný a uznávaný psycholog specializující se na rodinné a partnerské vztahy, kde se v mužích bere chuť střídat ženy.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.