Helena Vondráčková zářila ve společnosti ve výrazných šatech. Prozradila svůj trik na to, jak vypadat pořád skvěle. Manžel řekl, kde stráví léto

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková
Foto: Profimedia
Markéta Prosová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 7. 5. 2022

Pokud někdo o sobě může říct, že věk je pro něj jen číslo, tak rozhodně fenomenální zpěvačka Helena Vondráčková (74). Před víkendem se objevila ve společnosti na módní přehlídce známé návrhářky, kde si nešlo nevšimnout, jakou ohromnou energií a vitalitou disponuje, navíc její celkový vizuál podtrhovaly perfektně padnoucí výrazné šaty. Pro ŽivotvČesku.cz legenda české hudební scény prozradila své triky, jak si udržuje skvělou formu a postavu. "Ráda chodím na tělové masáže, mám výborného fyzioterapeuta, který mi pomůže, pokud mám třeba náhodou unavené svaly nebo mě někdy bolí páteř jako každého," s úsměvem na tváři uvedla.

Štíhlou a vysokou postavu by mohly závidět nestárnoucí zpěvačce i některé o generaci mladší ženy. Na událost zasvěcenou elegantní módě dorazila v sytě červených šatech zdobených velkými květy v kontrastních odstínech modré.

Ten správný tvar získaly splývavé šaty díky černému pásku zdůrazňujícímu ženskou siluetu. To vše podtrhly černé lodičky na jehlovém podpatku. Talentovaná umělkyně již v minulosti prozradila pro ŽivotvČesku.cz, jak si udržuje svou skvělou postavu.

"Běhám pořád do schodů. Staří lidé na ně stále nadávají, ale já na ně nedám dopustit (směje se). Pravdou zůstává, že se o sebe starám, vždycky jsem cvičila a měla vztah ke sportu. Hodně chodím na čerstvý vzduch na procházky. Také navštěvuji kosmetický salón, dbám na pečlivé odlíčení pleti, už od dob, kdy jsem byla osmnáctiletá dívka a nastoupila jsem do divadla Rokoko se starám o svou pleť. Mám ráda kvalitní péči, obličej pak zůstává elastický a zářivý. Je mi sice tolik, kolik mi je, ale zatím si nestěžuju a vše funguje (směje se)," dodala pro ŽivotvČesku.cz Helena Vondráčková ohledně své rutiny, která se významně podílí na tom, že i po sedmdesátce hýří energií a jenom září.

Pro ŽivotvČesku.cz nedávno manžel lidmi milované umělkyně Martin Michal (63) prozradil, že společný relax nacházejí poslední roky na hausbótu v osadě Záběhlice u břehů vodní nádrže Slapy. "Budeme tam celé léto. Takže nás čeká houbaření, grilování a já se těším na rybaření," přiblížil pro ŽivotvČesku.cz manžel charismatické zpěvačky s tím, že jde o aktivity, které jsou radostí a žádná dovolená v zahraničí je nemůže trumfnout.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.