Tělo bohyně vystavila na Korsice. Vyrazily jsme si s dcerou, byl to ráj, říká Kateřina Brožová

Kateřina si užila skvělou dovolenou
Kateřina si užila skvělou dovolenou
Foto: Archiv Kateřiny Brožové
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 4. 9. 2020

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (52) letos netrávila prázdninové dny jen v Česku, ale s dcerou si vyrazily do zahraničí - na Korsiku, kde relaxovaly a užívaly si mořských vln. "Korsika je krásné místo, je to ráj na zemi," prozradila oblíbená herečka.

I když už Kateřině Brožové padesát bylo, lehce strčí do kapsy mnohem mladší kolegyně z branže. Její dokonalé tvary jsou stále muži obdivované a občas se za Kateřinou otočí i žena. O jejím půvabu se v minulosti popsaly už stohy papíru.

Letos si prázdniny užila a pro ŽivotvČesku.cz popsala, jak trávila léto. "O prázdninách jsem byla většinu času s dcerou s koňmi a pak jsme spolu byly na dovolené na Korsice, kde to bylo opravdu krásné, doslova ráj na zemi, a pak jsme byly ještě v Rakousku a teď se chystám na premiéru Kata Mydláře," prozradila půvabná Kateřina Brožová, že se rozhodně nenudila.

A že by měla lidově řečeno »leháro« v nadcházejících dne, to se říct také nedá. "Čekají mě opakovací zkoušky v Divadle na Vinohradech a ještě nějaké koncerty. Čas si na sebe vždycky najdu, zase tak divoké to není," dodala s úsměvem pro ŽivotvČesku.cz půvabná Kateřina.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.