Dcera Sylvestera Stallona dospěla do krásy. Smyslná Sophia dováděla v titěrných plavkách na mexické pláži

Sophia a Grant Sholem
Sophia a Grant Sholem
Foto: Profimedia
Markéta Prosová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 1. 6. 2022

Legendární akční hrdina Sylvester Stallone (75) má s někdejší modelkou a podnikatelkou Jennifer Flavin (53) hned tři dcery. Nejstarší z nich je krásná Sophia (25). Ta se při dovolené v Mexiku nechala zlákat k hrátkám ve vlnách moře a předvedla svou postavu v sexy plavkách. Doprovod jí dělal pohledný mladý muž.

Legendární představitel Rockyho, který se během života oženil hned třikrát, má z prvního manželství se Sashou Czakovou dva syny - Sagea a Seargeoha. Ze svého třetího svazku s Jennifer Flavin má pak tři nádherné dcery - Sophii, Sistine a Scarlet. Není divu, že všechny tři pracují i jako modelky.

A právě Sophia ukázala své dokonalé křivky ve dvoudílných plavkách ve vyhlášeném dovolenkovém ráji v Mexiku. Pro relaxaci si zvolila mezi celebritami oblíbené pláže Los Cabos, kde nekonečné písčité pláže kontrastují se safírovou hladinou moře. Sophiiny bikiny v tyrkysovém odstínu s mořskými vlnami perfektně ladily a bylo vidět, že si den v luxusním rezortu pořádně užívala.

Doprovod jí dělal pohledný Grant Sholem, s nímž se populární blondýnka objevila již v březnu na slavnostním předávání cen Ruth Bader Ginsburg, kterými se oceňují úspěšné a odvážné ženy. Od té doby, kdy se Sophia a Grant spolu objevili ve společnosti, se začalo spekulovat o jejich vztahu a aktuální snímky, na nichž společně dovádí ve vlnách, jejich náklonnost rozhodně nevylučují. Smyslná blondýna si evidentně užívala koketování s Grantem, který se pyšní atletickou postavou.

"Miluji flirtování," přiznala Sophia v jednom z dílů pořadu Unwaxed věnovanému sexu a lásce, který moderovala se svou mladší sestrou Sistine. Mladá žena se evidentně řídí zlatou radou, kterou dostala od svého slavného otce Sylvestera.

"Táta mi řekl, že především na sebe nemám tlačit a spěchat na to, abych našla toho pravého, a nemám plýtvat časem na někoho, o kom mám pochybnosti. Prý mě pravá láska může potkat za týden či až mi bude 35, ale na to nemám dbát. Mám upřednostnit štěstí a sounáležitost před honbou za tím, abych brzy někoho měla," dodala nádherná Sophia, která je tak z dobrého důvodu stále nezadaná.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.