Reklama:

Módní policie si posvítila na Terezu Maškovou: Model působí velmi žensky, uvedl stylista hvězd. Zaskočily ho nehty zpěvačky

Tereza Mašková
Tereza Mašková
Foto: Profimedia
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 22. 6. 2022

Tereza Mašková (26), vítězka 5. řady SuperStar, se objevila na pódiu během koncertního galavečera, který byl věnován památce Karla Gotta (†80). Oblékla při té příležitosti velmi elegantní tmavé šaty, které neunikly oku Káji Pavlíčka (49), který je známým módním stylistou a expertem na odívání slavných. "Šaty se mi moc líbily," uvedl pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Tereza Mašková v talentové soutěži SuperStar zaujala svým osobitým a nádherným hlasem, díky kterému soutěž vyhrála. Talentovaná zpěvačka za sebou má už celou řadu koncertů, vydaných písní a na sociálních sítích ji sleduje více než 130 tisíc příznivců. Na rozdíl od mnoha jiných hvězd nesplňuje mnohá měřítka konvenční krásy už proto, že její hlavu zdobí svítivě růžová hříva. Právě to je však na ní mnoha fanouškům sympatické.

Reklama:

Na koncertě v pražské O2 areně, který byl poctou zesnulému mnohonásobnému zlatému slavíkovi Karlu Gottovi, se Tereza Mašková objevila na pódiu, kde měla příležitost zazpívat. Redakci ŽivotvČesku.cz však zaujal také její temně zelený outfit, který z odborného hlediska rozebral stylista slavných Kája Pavlíček.

"Šaty, tedy spíš sukně a crop top, se mi líbí moc. Oceňuji, že přestože model není příliš odhalující - nemá hluboký dekolt, neodhaluje stehna a ani paže, zůstává i přesto velice ženský. Vycpávky v ramenou také chválím, protože se vrací opět do módy. Co se týče bot, možná by byly lepší lodičky, ale takhle v létě mi vlastně ani páskové boty nevadí," popsal pro ŽivotvČesku.cz svůj pohled na věc kovaný odborník, který má bohaté zkušenosti také jako porotce různých soutěží krásy.

Kája Pavlíček dále navrhl, jak Terezin outfit pro příště ještě více vylepšit. "Co mi úplně nesedí, jsou nehty. Ty jsou evidentně dílem manikérky a působí velmi extravagantně. Vzhledem k tomu, že jsou oranžovo-bílé, připadá mi, že se to trochu tluče s barvou šatů i Terezinými růžovými vlasy. Navíc na nohou už má lak tmavě červený. I když to normálně nemám úplně rád, tady bych si k tomuto modelu uměl představit nehty černé, které by působily elegantně," uvedl pro ŽivotvČesku.cz.

"A nakonec, já vím, že často říkám, že culík je nešvar českých celebrit, ale ono to tak skutečně mnohdy je a zrovna Tereze nedělá tento účes úplně dobrou službu, protože nemá ani příliš výrazný make-up, a tak se v tomhle stylingu trochu topí. Jí navíc sluší pro ni charakteristické kudrliny a objem ve vlasech, takže bych se ho na jejím místě držel," poskytl další námět ke zlepšení Terezina modelu Kája Pavlíček pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: