Roman Šebrle konečně přiznal novou lásku. Se svou vyvolenou vyrazil na romantickou dovolenou do Itálie

Roman Šebrle
Roman Šebrle
Foto: Nextfoto
Lucie Tůmová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 29. 8. 2022

Bývalý atlet Roman Šebrle (47) zažíval během posledních let vztahový kolotoč. Poté, co byl poněkolikáté přistižen na večírcích v objetí jiných žen, oznámil rozchod s manželkou Evou (45), s níž loni oslavil jednadvacetileté výročí od svatby. Ta následně informace o krizi popřela a tvrdila, že jejich manželství je naprosto v pořádku. Pro ŽivotvČesku.cz se k jejímu postoji vyjádřil i odborník na párové soužití. Následovaly však další aférky, kdy byl moderátor vyfocen, jak se »tulí« k pohledným mladším blondýnkám. Oficiální vztah s některou z nich dosud nikdy nepotvrdil. Nyní ale na sociální síti Instagram novou lásku konečně přiznal.

Vrcholový sportovec a oblíbený moderátor se nakonec asi přece jen rozhodl manželku Evu opustit, když včera veřejně na sociální síti odhalil, že je zamilovaný.

Z italského městečka Assisi v Toskánsku sdílel snímek, kde svou novou partnerku - opět krásnou blondýnku - líbá. "Jaké jste léto měli vy?" ptal se v příspěvku svých fanoušků.

Zda je úspěšný bývalý desetibojař stále ženatý, není jasné. Od loňska, kdy se zprávou o rozvodu přišel a jeho žena Eva ji následně popřela, se ke svému manželství více nevyjadřoval.

O tom, že vztah očividně neklape, svědčí i fakt, že byl od té doby televizní moderátor zpravodajství už zase několikrát přistižen s cizími ženami. Proč si takové chování jeho žena Eva nechává líbit a rozpad manželství odmítá, se pokusil vysvětlit odborník.

"Kdyby si manželka Šebrleho mohla vybrat, jestli chce věrného Šebrleho, nebo nevěrného, tak dá přednost tomu věrnému. Ale ona žádného krásného chlapa, který by byl věrný, ona by ho měla ráda a byl by zároveň k dispozici, nemá. Tak je lepší Šebrle v hrsti než Marek Eben na střeše," uvedl před časem pro ŽivotvČesku.cz známý psycholog Jeroným Klimeš.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.