Autentická reakce babičky Veroniky Žilkové na těhotenství její dcery Agáty. Já to ještě nevím, řekla překvapeně

Herečka Veronika Žilková
Herečka Veronika Žilková
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 19. 9. 2022

Český mediální prostor již od rána plní zprávy o těhotenství Agáty Hanychové (37), která informaci veřejně potvrdila. O miminku, které čeká se svým partnerem, mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53), se však modelka podle všeho pozapomněla zmínit své matce, herečce Veronice Žilkové (60). "Já o tom nevím," odpověděla překvapeně redakci ŽivotvČesku.cz na gratulaci ke krásné zprávě.

Modelka a influencerka Agáta Hanychová před čtyřmi měsíci přiznala vztah s Jaromírem Soukupem a nyní se rozhodla veřejně svěřit s tím, že se s partnerem brzy stanou také rodiči prvního společného potomka. "Jsem těhotná," potvrdila Agáta Hanychová deníku Blesk.cz. Dále těhotenství nechtěla prozatím komentovat. Podle informací portálu za sebou ještě nemá první trimestr, a tak se nelze divit tomu, že je skoupá na slovo.

Redakce ŽivotvČesku.cz kontaktovala matku Agáty Hanychové, herečku Veroniku Žilkovou, s gratulací a otázkou, jak se na příchod nového vnoučete těší. Reakce je ovšem velice překvapivá. "Já to ještě nevím. To někde vyšlo?" reagovala bezprostředně a bylo znát, že ji to skutečně vyvedlo z míry. Vzhledem k tomu, že sama herečka má po ošklivém rozchodu s velvyslancem Martinem Stropnickým (65) momentálně sama nového partnera, baskytaristu Josefa Holomáče (62), se kterým je velmi spokojená, obě ženy nejspíš neměly dosud na tak zásadní rozhovor dostatek času.

K novému vztahu své dcery se herečka dosud příliš vyjadřovat nechtěla. "Nebudu komentovat život dvou profesionálů. Pan Soukup je mediální magnát a moje dcera má vysokou školu na nová média. Já opravdu nemohu komentovat vztah dvou profíků. Navíc jsou oba dospělí a svobodní a nejsem tisková mluvčí těchto dvou mediálních profíků," řekla pro ŽivotvČesku.cz už dříve s úsměvem Veronika Žilková poněkud vyhýbavě.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.