Olga Lounová přivedla dceru na svět ambulantně, po pár hodinách šla domů, oznámila

Olga Lounová
Olga Lounová
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 20. 11. 2022

Zpěvačka Olga Lounová (41) se ve čtvrtek stala hrdou maminkou dcery, kterou přivedla na svět svému partnerovi Janu Kréglovi (36). Holčička dostala velmi netradiční jméno Arianne. Pro web ŽivotvČesku.cz pohledná umělkyně před pár dny prozradila, že se na svou velkou roli těší. "Na roli maminky se moc těším. Budu trávit Vánoce s rodinou a ta mi se vším kolem miminka pomůže," uvedla. Aktuálně se umělkyně podělila s fanoušky o skutečnost, že z porodnice je už doma.

Pohledná zpěvačka ještě před pár dny nechtěla prozradit, kdy se má její miminko narodit, aby se nestala terčem všetečných dotazů, zda už porodila, nebo se děťátku na svět zatím nechce. Ve čtvrtek se ale vše změnilo. Že se stala pyšnou maminkou, oznámila na svém osobním profilu na Instagramu.

Aktuálně se svěřila se skutečností, že s miminkem už je doma, protože holčička přišla na svět ambulantně. "Rodili jsme ambulantně, což znamená, že po pár hodinách po porodu a první kontrole miminka a maminky, pokud je vše v pořádku, tak jdete domů," oznámila Olga Lounová na svém Instagramu v takzvaném příběhu.

Olga Lounová, která se nedávno jako první těhotná žena objevila na obálce české verze pánského magazínu Playboy, se nikdy netajila tím, že po dítěti touží. Holčička po nazorení dostala velmi netradiční jméno Arianne - měřila 50 centimetrů a vážila 3,160 kilogramu.

Ideálního partnera našla v hokejistovi Janu Kréglovi, který je kamarádem legendy českého sportu Jaromíra Jágra (50). Jméno pro dítě pár vybral společně. "Přijde mi to strašně zodpovědné, že mám vybírat pro někoho jméno, se kterým potom bude celý život," uvedla Olga Lounová pro ŽivotvČesku.cz před časem ohledně výběru jména pro své první dítě.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.