Jitka Čvančarová vrátila Agátě Hanychové úder. Na její připomínky o plnější postavě reagovala jako dáma

Herečka a zpěvačka Jitka Čvančarová
Herečka a zpěvačka Jitka Čvančarová
Foto: CNC: Marek Patek / CNC / Profimedia
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 11. 2022

Influencerka a moderátorka Agáta Hanychová (37) se ve svém pořadu »Holčičky« nelichotivě vyjádřila o postavě herečky Jitky Čvančarové (44), kterou titulovala jako »obtloustlou paní«. Hereččina reakce však všechny překvapila. Z nezáviděníhodné situace vybruslila jako dáma a vyjádřila se k ní na sociální síti. Agáta Hanychová, která momentálně čeká miminko, je známá svým impulzivním vystupováním a bezprostředností. "Doufám, že jako každou matku třetí dítě zklidní, tak že zklidní Agátu," uvedla pro ŽivotvČesku.cz před časem Veronika Žilková (61), její matka.

Během natáčení pořadu »Holčičky«, který na televizní stanici Barrandov moderuje Agáta Hanychová, již padlo mnoho kontroverzních vyjádření, protože bývalá modelka si obvykle příliš servítky nebere. Tentokrát se však dopustila velkého přešlapu, když herečku Jitku Čvančarovou veřejně nazvala »obtloustlou paní«.

Herečka, která je majitelkou bujných křivek a která proslula tím, že na filmový festival v Karlových Varech obvykle dorazí v opulentním modelu, zřejmě influencerce skutečně leží v žaludku, protože v pořadu neopomenula zmínit, že jí »přijde opravdu příšerná«.

"Přála bych všem dětem na světě, aby měly maminky, na které budou moci být hrdé a ke kterým by mohly vzhlížet tak, jako já celý život vzhlížela ke své mamince a ke své babičce. Obě pro mě byly vzory lidskosti, pokory, skromnosti, kultivovanosti, noblesy a obrovské ženské síly, tak prosím toto je má odpověď," uvedla sympatická herečka na sociální síti a dala tak najevo, kdo má v této »dívčí válce« skutečně navrch.

Agáta Hanychová momentálně čeká své třetí dítě s majitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem (53). Z předchozích vztahů má ještě syna Kryšpína (11) a dceru Miu (5). Její partner má dvě dospělé děti se svou exmanželkou.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.