Tereza Brodská se podělila o dojemnou vzpomínku na těhotenství. Ukázala fotografii svého bříška

Tereza Brodská
Tereza Brodská
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 26. 11. 2022

Sympatická herečka Tereza Brodská (54) na sociální síti zavzpomínala na dobu, kdy čekala narození svého syna Samuela (26). Zveřejnila těhotenskou fotografii jako připomínku krásného životního období. Otcem jejího syna je Herbert Slavík (59), za kterého je vdaná již téměř tři dekády. "Nejdůležitější pro mě je, aby nám bylo s manželem hezky a těšili jsme se na sebe," sdělila pro ŽivotvČesku.cz jako recept na šťastné manželství.

Poprvé se Tereza Brodská vdávala v jednadvaceti letech za dokumentárního režiséra Jordiho Niubó (57), po čtyřech letech však došlo na rozchod, který proběhl v přátelském duchu. Osudovým mužem se pro herečku nakonec stal fotograf Herbert Slavík (59), s nímž má dospělého syna Samuela, který se již sám stal tatínkem.

Přestože je sympatická herečka již babičkou roční vnučky, zavzpomínala si na sociální síti Instagram na dobu, kdy sama byla teprve v očekávání. Na krásné fotografii, jejímž autorem je právě její muž, to Tereze Brodské velmi sluší.

Tmavooká umělkyně je v osobním životě se svou rodinou skutečně šťastná. Vděčí za to podle svého mínění především tomu, že se naučila ujasnit si, co je v rámci vztahů s nejbližšími skutečně důležité. To jí pomáhá mít i po 27 letech šťastný vztah.

"Maličkosti dávno neřeším a nejsou pro mě důležité. Já jsem v tomto ohledu velmi submisivní, takže to jde mimo mě. Myslím si, že je to velmi únavné jakkoli řešit, proto se tomu asi vyhýbám. Člověk se zbytečně vysiluje," popsala svou zaručenou metodu na rodinné štěstí pro ŽivotvČesku.cz Tereza Brodská.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.