Už i Pavlína Wolfová. Kolegyně Libora Boučka přiznala nákazu. Mám zaracha, oznámila

Pavlína Wolfová přiznala nákazu koronavirem
Pavlína Wolfová přiznala nákazu koronavirem
Foto: nextfoto.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 7. 10. 2020

Dalším, kdo se nakazil zákeřným onemocněním, je moderátorka Pavlína Wolfová - kolegyně rovněž nakaženého moderátora Libora Boučka. O svém stavu informovala na sociálních sítích. Průběh nemoci vyhodnotila jako »nic moc«.

Pavlína je moderátorka pořadu 360 stupňů Pavlína Wolfová. "Jsem pozitivní, mám zaracha. Nejbližší definice stavu: nic moc. Nejdivnější prozatím - telefonáty s "kontakty". Smlouvání. Trapas. Nejzáhadnější dosud - moje děti neexistují. Nejsou v registru obyvatel. Sedmnáct a patnáct let. Zůstávám pozitivní," napsala k onemocnění.

Jsem pozitivní, mám zaracha. Nejbližší definice stavu: nic moc. Nejdivnější prozatím - telefonáty s " kontakty". ...

Zveřejnil(a) Pavlina Wolfová dne Středa 7. října 2020

Oblíbená moderátorka je další z řady slavných tváří, které se nakazily infekcí, která pořádně zacloumala s celým Českem. Na začátku května se svěřila v rozhovoru pro idnes.cz, že strach z koronaviru nemá, ale respekt ano. "Mám respekt vůči tomu, co běhá tam venku. Zároveň mám víru, že to mě a mé blízké nepotká," uvedla Wolfová, která je momentálně na začátku léčby.

Aktuálně se Česká republika řadí k nejhorším státům v Evropě v souvislosti s počtem nakažených. Kvůli tomu v pátek ministr zdravotnictví Roman Prymula představí další opatření, která mají za cíl snížit počty pozitivních případů.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.