Dvojitá dětská party u Vémolů. Lela prozradila, po kom její potomci podědili povahu

Lela Vémola
Lela Vémola
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 19. 12. 2022

Lela Vémola (33) pro svou rodinu dýchá. Proto s velkou radostí uspořádala narozeninovou oslavu pro obě děti, Lily (3) i Rockyho (1). Sympatická maminka pro ŽivotvČesku.cz popsala, po kom oba roztomilí andílci podědili své povahy.

Malí sourozenci Vémolovi si své narozeniny jak se patří užili. Rodiče pro ně uspořádali dětskou oslavu s výzdobou ve stylu Mickey Mouse a oba dostali krásný dort. Nechyběli také kamarádi a spousta zábavy. Po složitém období, kdy byl jejich otec Karlos Vémola (37) hospitalizován kvůli vážným zdravotním obtížím, se tak jednalo o zasloužený okamžik klidu a rodinné pohody v rodině známého MMA zápasníka.

Jak uvedla Lela Vémola na Instagramu, jsou s manželem jako rodiče velmi šťastní a rodina je pro ně velice důležitá navzdory všem těžkostem a zkouškám, které se jim čas od času postaví do cesty. Pro ŽivotvČesku.cz promluvila někdejší playmate o povahách svých potomků.

"Lilynka sice vypadá úplně jako já, když jsem byla malá, ale povahou je úplně jako můj manžel. Už jen tím, že je docela zlobivá na to, že je holčička. Řekla bych, že vydá za deset chlapečků. Je to taková tatínkova holčička, velmi dobře si s manželem rozumí a také ho na rozdíl ode mě lépe poslechne," popsala Lela Vémola pro ŽivotvČesku.cz povahu své malé dcery, která je občas jako z divokých vajec.

"Malý Rocky sice vypadá jako tatínek, ale povahou je spíše klidný a podobný mně," dodala sympatická influencerka, která si nově na televizi Barrandov zkouší moderátorskou polohu ve svém vlastním pořadu, do kterého zve především zajímavé osobnosti ze světa sociálních sítí.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.