Pochlubila se soukromým snímkem od stromečku. Jennifer Lopez v modrých šatech s límečkem vypadá jako školačka

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Foto: Profimedia
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 29. 12. 2022

Hollywoodská hvězda Jennifer Lopez (53) poodhalila kousek ze svého soukromí a pochlubila se snímkem od vánočního stromečku, který si letos poprvé ozdobila se svým manželem Benem Affleckem (50). Ve svém newsletteru, který rozesílá na přání svým fanouškům, krásná brunetka prozradila, že svátky strávili se všemi svými dětmi z předchozích vztahů jako jedna velká rodina.

Herecký pár, který se bral letos v létě, má z předchozích vztahů celkem pět potomků, a to hereččina dvojčata Maxe a Emme (14) a tři partnerovy potomky - Violet (17), Seraphinu (13) a Samuela (10), které má ze vztahu s herečkou Jennifer Garner. V newsletteru pro své fanoušky, jehož obsah zprostředkoval britský bulvární web People, se Jennifer Lopez pochlubila, že na Vánoce byli všichni spolu.

"Sloučili jsme rodiny, zdvojnásobili počet lidí, zdvojnásobili zábavu, zdvojnásobili lásku, zdvojnásobili dárky a ztrojnásobili chaos," uvedla krásná umělkyně směrem k tomu, jak jejich vánoční svátky probíhaly. Svého manžela a jeho děti navíc zahrnula do obvyklé tradice své rodiny, kterou před pandemií koronaviru dodržovali a ke které se nyní opět navrátili.

"Posledních 8 let pořádáme vánoční edici úterků s tacos, kde se sejdeme, oblékneme se a zpíváme vánoční koledy. Během pandemie to šlo stranou, takže to bylo poprvé po dlouhé době, kdy jsme se mohli sejít s lidmi, které jsme neviděli celou věčnost," svěřila se v newsletteru a popsala dlouholetý zvyk pro své obdivovatele.

Rovněž se Jennifer Lopez pochlubila fotografií přímo od stromečku, pro který si před svátky vyrazila celá rodina společně. Všichni se spolu vesele bavili a bylo znát, že i jejich potomci si s novými nevlastními sourozenci rozumí. Poté, co si vybrali ten pravý stromeček, zaměstnanci zahradnictví jim ho naložili na střechu bílého SUV, kterým si jej posléze odvezli.

Manželé si letos na Vánoce podle webu Hola plánovali vyrazit do společnosti a Jennifer Lopez se chystala vyměnit si dárky s Jennifer Garner, Affleckovou bývalou manželkou a nyní i svou novou přítelkyní. "Dárky si letos na Vánoce vymění, mají spolu skvělý vztah. Kvůli dětem mezi nimi panuje skutečně vzájemný respekt a uznání," uvedl zdroj redakce.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.