Jako bratři v boji proti epidemii: Exministr Vojtěch a primátor Hřib ukázali trendy ponožky při četbě knihy

Oba politici ukázali trendy ponožky
Oba politici ukázali trendy ponožky
Foto:
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 12. 10. 2020

Bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (34) a pražský primátor Zdeněk Hřib (39) se rozhodli, že ukáží občanům, jak uspokojit apel, který v souvislosti s epidemií koronaviru na území České republiky vzešel od prezidenta Miloše Zemana, ministra zdravotnictví Romana Prymuly a premiéra Andreje Babiše. Zároveň se pochlubili hodně stylovými ponožkami při četbě knihy.

Jmenovaná trojice politiků totiž vyzvala občany, aby o víkendu dodržovali veškerá opatření. A zejména byli doma. K tomu současný ministr zdravotnictví Roman Prymula požádal zdravotníky mimo obor, aby vláda mohla počítat z jejich pomocí v souvislosti s nedostatkem kapacity v nemocnicích.

"Vyhovět všem třem, nebylo celkem jednoduché, ale zvládl jsem to. Pan premiér říkal, že máme být o víkendu doma, pan ministr že se mají zdravotníci mimo obor připravit na návrat zpět a pan prezident doporučil pražské smetánce četbu," řekl pro ŽivotvČesku.cz Zdeněk hřib, který podobný komentář napsal na svůj profil na sociální síti a přidal k němu příhodný snímek. Obdivné se staly zejména jeho ponožky s logem slavné filmové ságy.

Pan premiér říkal, že máme být o víkendu doma, pan ministr že se mají zdravotníci mimo obor připravit na návrat zpět a...

Zveřejnil(a) Zdeněk Hřib dne Neděle 11. října 2020

Zdeněk Hřib je totiž lékař. V letech 1999 až 2006 vystudoval obor všeobecné lékařství na 3. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze - získal titul MUDr., specializace nemoci z ozáření.

Nezůstal pozadu ani bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch. "Víkend strávený doma s knížkou a těmi nejbližšími. V posledních třech letech to pro mě byly opravdu vzácné chvíle. Moc si je teď užívám. Doufám, že jste měli volné dny podobné. Epidemiologická situace to vyžaduje. Moc prosím, odložme naše aktivity a buďme teď co nejvíce doma. Společně tak můžeme šíření epidemie zpomalit," uvedl ke snímku s knihou Vojtěch a pochlubil se parádními ponožkami s modrými a fialovými puntíky.

Víkend strávený doma s knížkou a těmi nejbližšími. V posledních třech letech to pro mě byly opravdu vzácné chvíle. Moc...

Zveřejnil(a) Adam Vojtěch dne Neděle 11. října 2020

Je tak evidentní, že oba muži bojují proti epidemii stejnými způsoby. A rozhodně jdou lidem příkladem.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.