Pořádná podívaná. Monika Bagárová ukázala svou skvělou postavu jen v plavkách

Monika Bagárová
Monika Bagárová
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 5. 2. 2023

Monika Bagárová (28) se po složitějším životním období, kdy se v loňském roce rozešla s otcem své dcery, MMA bijcem Makhmudem Muradovem (32), opět usmívá na svět. Našla si nového partnera a vyrazila s ním na dovolenou. Změna v jejím životě těší i jejího letitého kamaráda Jana Bendiga (28). "Jsme v kontaktu, píšeme si a pořád o sobě víme asi úplně všechno," uvedl pro ŽivotvČesku.cz.

Novou lásku zpěvačka našla v pohledném podnikateli z Karlových Varů Leonardu Lekajovi (31) a po jeho boku nyní vyrazila načerpat nové síly k moři i s dcerou Rumiou (2). Aktuálně se pochlubila svou skvostnou postavou v jednodílných plavkách. A rozhodně to je pastva pro oči.

Štěstí a novou lásku Monice Bagárové přeje její kamarád Jan Bendig, se kterým v roce 2009 soutěžila v talentové soutěži SuperStar. S ním byla umělkyně dříve v denním kontaktu, protože měli domy blízko sebe a byli prakticky sousedé. 

"Od té doby, co se Monika odstěhovala, už nemáme samozřejmě tolik prostoru pro to, abychom se viděli. Dřív jsme to k sobě měli kousek a byli jsme prakticky sousedé, takže to je pochopitelně jiné. Ale jsme v kontaktu, píšeme si a pořád o sobě víme asi úplně všechno," řekl pro ŽivotvČesku.cz Jan Bendig s tím, že mu jeho kamarádka pochopitelně chybí. Je však za její štěstí velmi rád.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.