Hvězda Muzikálu ze střední míří pod čepec. Vanessa Hudgensová ukázala zásnubní prsten a extravagantní manikúru

Vanessa Hudgensová
Vanessa Hudgensová
Foto: Profimedia
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 11. 2. 2023

Teenagerská hudební komedie Muzikál ze střední měla v roce 2006 obrovské ohlasy a z Vanessy Hudgensové (34) tehdy udělala hvězdu první třídy. Představitelka středoškolačky Gabrielly je dnes již dospělá žena, za kterou se otočí nejeden muž. Ona ale právě své srdce slíbila partnerovi, jímž je Cole Tucker (26). Ten před ní poklekl a požádal ji o ruku. Herečka se na sociální síti pochlubila prstýnkem, který jí její vyvolený navlékl po dvou letech vztahu. Jak uvedl bulvární web Page Six, byla to právě krásná brunetka, kdo při jejich seznámení udělal první krok.

Fanouškovské šílenství probudil v roce 2006 hudební romantický film Muzikál ze střední, který vyprávěl příběh party středoškoláků, kteří poznávají lásku, přátelství, intriky, ale především žijí naplno hudbou. Byl nabitý chytlavými melodiemi, které film definovaly jako muzikálový - byl na nich postaven. Ústřední dvojici ztvárnila právě Vanessa Hudgensová s hereckým kolegou a později partnerem Zacem Efronem, se kterým randila pět let.

V roce 2011 se rodačka ze Salinasu v Kalifornii dala dohromady s hercem Austinem Butlerem (31). Téměř po devíti letech vztahu se ale dvojice v roce 2020 rozešla. Krátce poté pak herečka potkala svou spřízněnou duši, kterou se stal hráč baseballu Cole Tucker.

Podle webu Page Six se dvojice poprvé potkala na videokonferenci, přes kterou probíhala online lekce meditace. "Když jsem se připojila na Zoom, říkala jsem si »Kdo je to?« Oslovila jsem ho a začali jsme si povídat. Když něco nebo někoho chci, jdu za tím. Takže si myslím, že není ostuda udělat první krok," uvedla Vanessa Hudgensová v rozhovoru pro pořad Drew Barrymore Show.

Na sociální síti Instagram se nyní Vanessa Hudgensová pochlubila zásnubním prstýnkem, který od svého partnera obdržela. Poměrně masivní šperk jí přítel navlékl na prst ozdobený velmi dlouhými a výraznými nehty, které upoutají na první pohled. "Ano. Nemohla bych být šťastnější," okomentovala dojemnou fotografii z romantického okamžiku.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.