V šatech ušitých z nočního nebe ukázala Hana Kynychová téměř vše. Módní policie má překvapivé vysvětlení

Hana Kynychová
Hana Kynychová
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 20. 2. 2023

Český ples, který se každoročně koná v Obecním domě, je jednou z nejformálnějších událostí tohoto typu v Česku. Tomu by měl odpovídat také outfit, který si přítomní pánové a dámy na sebe oblečou. Šaty fitness hvězdy Hany Kynychové (47) na internetu vyvolaly bouřlivou reakci, a to z toho důvodu, že odhalily téměř vše, jak ukázaly fotografie z večera. Stylista slavných Kája Pavlíček (50), kterého outfit rovněž upoutal, však přišel s vysvětlením tohoto domnělého přešlapu. "Hanku zradila látka," uvedl pro ŽivotvČesku.cz.

Český ples obyčejně navštěvuje řada celebrit a známých osobností Česka. Patří k vrcholu plesové sezony v Praze a každý, kdo jej někdy navštívil, si chválí především velmi elegantní atmosféru, která hostům umožňuje, aby se na okamžik cítili jako v pohádce. Tomu by měla pochopitelně odpovídat volba šatů na takto výjimečný večer. Přítomné hvězdy, které se posledního ročníku o víkendu zúčastnily, si jistě daly na svých outfitech záležet.

Pořadatel plesu určil jako vhodnou úroveň oblečení skutečně black tie. To v praxi znamená velkou večerní toaletu nebo dlouhé večerní šaty pro dámy a smoking či frak pro pány. Dámské šaty by měly být navíc ušity z luxusního večerního materiálu - například krajka, samet, satén a podobně.

Trenérka fitness, influencerka a moderátorka Hana Kynychová, která se proslavila především na poli aerobiku, pro tuto příležitost zvolila šaty z dílny návrhářky Martiny Pipkové Loudové. Outfit sestával z černého body s hlubokým výstřihem, přes které byly umístěny šaty v délce na zem. Ty byly rovněž černé a poseté malými stříbrnými kamínky, zkrátka jako ušité z noční oblohy. Látka, ze které byly ušity, však na fotografiích vypadá v podstatě průhledná, a tak odhalila tělo nositelky v celé kráse.

"Musím říci, že na fotografiích mě to samotného moc překvapilo, že byly šaty průhledné. S Hankou Kynychovou jsem na plese večer mluvil, šaty byly moc hezké a naživo rozhodně nebyly takhle průhledné. Bohužel nositelku zradil materiál šatů. Občas látka na fotografiích takhle záhadně zmizí, ale většinou to dělá spíše bílá," vysvětlil Kája Pavlíček pro ŽivotvČesku.cz.

"Letos jsou trendy takové, že čím méně kůže ukážete, tím lepší. Model může být sexy, ale měl by být nějak rafinovaný," sdělil pro ŽivotvČesku.cz stylista slavných.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.