Ornella Koktová ukázala další žhavý snímek, tentokrát nelze přehlédnout její hrudník. Manžel Josef promluvil o hlídání dětí

Josef Kokta a jeho manželka Ornella
Josef Kokta a jeho manželka Ornella
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 27. 2. 2023

Ornella Koktová (30) se na konci loňského roku s manželem Josefem (65) a společnými třemi dětmi přestěhovala 70 kilometrů od hlavního města. Přesto se influencerka do pražské metropole tu a tam ráda vrací. O víkendu si s kamarádkou vyrazily na pořádnou dámskou jízdu, když se ubytovaly v centru hlavního města v hotelu. A trojnásobná maminka rozhodně nezapomněla ani na své fanoušky, kterým na sociální síti ukázala jednak nahý snímek a jednak snímek, na kterém zcela jednoznačně dominuje její hrudník. Pro ŽivotvČesku.cz manžel mladé podnikatelky uvedl, že v současnosti převzal péči o děti.

Josef Kokta promluvil nejen o životě na vesnici, ale i o tom, že v současnosti převzal starost o společné tři děti. Zejména kvůli tomu, že manželka podniká a má toho mnohdy nad hlavu. "Chodíme na procházky, je tu klid, je to balzám na duši. Ornella podniká, má toho opravdu hodně, výhodou tak je, že do Prahy se dopravovat denně nemusí a může dělat z domova. Já se tak starám a pečuji o naše děti a užívám si klidný důchod ve větším prostoru," popsal pro ŽivotvČesku.cz Josef Kokta výhody, které byly rozhodují pro nedávnou změnu adresy.

Trojnásobná maminka a podnikatelka se o uplynulém víkendu rozhodla, že si lidově řečeno vyčistí hlavu od pracovních starostí, a to pořádnou dámskou jízdou. S kamarádkou se tak ubytovaly v hotelu v centru hlavního města. A aby Ornella Koktová neochudila své fanoušky, na svém Instagramu vystavila své zcela odhalené křivky. Na sociální síť Facebook pak dala druhou verzi snímku, na kterém je už ale oblečená.

Pokud jde o její hříšné snímky, tak vyvolaly poměrně silnou diskuzi. Jedni je v komentářích chválí, druzí k nim mají odmítavý postoj. Ornella na jeden z negativních komentářů zareagovala. "Až budete mít po třech porodech, x operacích… boji se smrtí. Budete na své tělo pyšná, a pokud budete mít i sebevědomí, tím líp. Jsem hrdá na to, co všechno se mnou moje tělo zvládlo. A na fotce je pouze silueta, nic není vidět. Na to si dávám sakra pozor," uvedla ke snímku, kde na sobě nemá oblečení.

Ohledně života mimo Prahu je trojnásobná maminka jinak velmi spokojená. "Ruch velkoměsta mi vůbec nechybí. Jezdím do Prahy pracovně jednou týdně, kdy si naplánuji všechny schůzky. Jsem z toho pak vždycky úplně vyřízená - dopravní zácpy, davy lidí… Po tom se mi opravdu nestýská," uvedla nedávno půvabná brunetka pro ŽivotvČesku.cz s tím, že na manžela je pyšná, protože péči o tři děti zvládá jejím pohledem mimořádně dobře.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.