Čekání na miminko si krátí zařizováním pokojíčku. Nikol Švantnerová ukázala, v jakém luxusu bude žít její holčička

Nikol Švantnerová
Nikol Švantnerová
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 1. 3. 2023

Česká Miss z roku 2015 Nikol Švantnerová (30) již napjatě očekává příchod svého prvního dítěte na svět. Miminko, které podle lékařů bude holčička, se narodí již brzy, modelka je totiž momentálně v 9. měsíci těhotenství. Na sociální síti nyní ukázala, jak vkusně a elegantně zařídila pokojíček pro malou dceru. Vkus projevuje nejen v oblasti bytového designu, ale také módy. Její smysl pro vytříbenost nedávno pro ŽivotvČesku.cz ocenil také stylista slavných Kája Pavlíček (50).

Zařizování dětského pokoje je pro většinu maminek činnost, na kterou se velmi těší. Podobně to má také modelka Nikol Švantnerová, která právě čeká své první děťátko s partnerem Ondřejem Antošem. Na sociální síti Instagram se tak pohledná brunetka pochlubila jemným pokojíčkem, který pro dceru zařídila.

Interiéru dominují jednoduché tvary i vzory a především bílá barva. Ta je decentně doplněna šedou a dívčí růžovou. Divoce zbarvené hračky by člověk v domácnosti Nikol Švantnerové hledal marně, také ty jsou totiž vybrány tak, aby ladily se zbytkem pokojíčku. "Miluju každý detail, už se nám tu začíná rozrůstat i ta růžová. Ještě pár detailů a drobností, ale už teď je pro tu malou princeznu vše připraveno," popsala fotografie budoucí maminka.

Cit pro estetiku je Nikol vlastní. Projevuje ho také při výběru oblečení, ve kterém se objevuje na společenských akcích. "Nikol je ukázka toho, že není třeba se odhalovat, aby byla žena sexy a přitažlivá. Méně je někdy více. Je také vidět, že není také pokaždé potřeba vymýšlet složitý účes, jednoduchost je mnohdy také pěkná," ocenil jemnou ženskost jejího módního stylu pro ŽivotvČesku.cz Kája Pavlíček poté, co ji naposledy viděl na Plese jako Brno, kam vynesla obepnutou růžovou róbu, jejíž střih prozrazoval, že miminko přijde na svět již zanedlouho.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.