Reklama:

Výhled počasí na celý týden: Vysoké teploty nevydrží dlouho

Počasí - Ilustrační snímek
Počasí – Ilustrační snímek
Foto: Profimedia
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 17. 4. 2023

O víkendu naměříme letošní první dubnovou dvacítku. Nárůst teplot vzduchu na konci tohoto týdne bude velmi příjemný, nicméně pouze krátkodobý – polojasno s teplotami na 20 °C vydrží jen o víkendu a poslední dubnový týden už budeme opět vytahovat deštníky a pláštěnky, ojediněle se budou vyskytovat také bouřky. V první polovině týdne ještě budeme potřebovat deštníky, uvedla to pro ŽivotvČesku.cz meteoroložka Dagmar Honsová.

Reklama:

V pondělí bude oblačno až zataženo, během dne místy přeháňky nebo déšť. Zpočátku dne bude přechodně až polojasno. Ranní teploty se budou pohybovat mezi 6 až 2 °C. Denní teploty vystoupí na 11 až 15 °C.

V úterý lze očekávat oblačno až zataženo, na většině území přeháňky nebo déšť. Ranní teploty 7 až 3 °C. Denní teploty 11 až 15 °C.

Reklama:

Ve středu bude oblačno až zataženo, občas déšť nebo přeháňky. Na vrcholcích hor i srážky smíšené nebo sněhové. Ranní teploty 7 až 3 °C. Denní teploty 9 až 13 °C.

Ve čtvrtek si počasí nachystá oblačno až polojasno, pouze ojediněle na horách přeháňky. Ranní teploty 7 až 3 °C. Denní teploty 11 až 15 °C.

V pátek bude polojasno, pouze na horách při přechodně zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky. Ranní teploty 7 až 3 °C. Denní teploty 14 až 18 °C.

V sobotu lze očekávat polojasno. Ranní teploty 7 až 3 °C. Denní teploty 14 až 18 °C.

V neděli bude polojasno. Ranní teploty 7 až 3 °C. Denní teploty 16 až 20 °C.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: