Máchá a krouží rukama, rozverně poskakuje na gymnastickém míči. Babiš v bizarním videu se seniorkami ladí formu

Andrej Babiš
Andrej Babiš
Foto: Profimedia
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 24. 5. 2023

Šéf opozičního hnutí ANO Andrej Babiš (68) v únoru vyměnil svůj marketingový tým. Změna v rámci jeho propagace na sociálních sítích je nepřehlédnutelná a zřejmá. Nedávno národu sdělil, kolik měří a váží, aktuálně video na jeho profilu na sociální síti Facebook ukázalo, že umí zdárně máchat a kroužit pažemi, ale i rozverně poskakovat na gymnastickém míči. Pro ŽivotvČesku.cz o vlastnostech politika promluvila jeho manželka Monika (48), sportovní talent ale nezmínila.

Babišův černý kůň na marketing a on-line komunikaci Marek Prchal byl u všech kampaní. Staral se i o jeho profil na sociální síti Facebook. Politik ho po sněmovních volbách v roce 2017 označil za »génia sociálních sítí«, chválil ho i za knihu O čem sním, když náhodou spím. Na konci února s Babišem ale ukončil spolupráci, stalo se tak po neúspěšném tažení expremiéra na Hrad v rámci prezidentských voleb.

V současnosti se sociální profily Babiše hemží různými videi, které zcela jednoznačně nemají rukopis Prchala. Politik v nich totiž odpovídá na dotazy na tělo, nedávno prozradil třeba svou výšku a váhu, teď se objevil skutečný »spartakiádní« skvost.

Šéf hnutí ANO národu odhalil, jak pružný dokáže být, když cvičí v tělocvičně se seniorkami. Kamera ho zachytila, jak mává, krouží a protahuje své paže, zajímavý pohled je i na to, jak vesele poskakuje na gymnastickém míči. Lehce se tak dá usoudit, že formu do plavek v létě bude mít jako Mitch Buchannon z televizního seriálu Pobřežní hlídka.

O kvalitách zkušeného politika před časem pro ŽivotvČesku.cz promluvila jeho manželka Monika, která ovšem zamlčela, že její osudový muž se dokáže ohýbat jako proutek. Místo toho vyzdvihla, že je workoholik. "Je pracovitý a chytrý, opravdu umí dřít," uvedla.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.