Reklama:

Olga Menzelová kašle na konvence. Hrdě ukazuje šediny a v horkém počasí i své přednosti bez podprsenky

Olga Menzelová
Olga Menzelová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 20. 7. 2023

Vdova po Jiřím Menzelovi (✝82) Olga Menzelová (45) se už několik měsíců nebarví na blond, jak u ní bylo zvykem. Před časem se pro ŽivotvČesku.cz svěřila s tím, že jí vlasy začaly přirozeně šedivět a jí se nový odstín stříbrné zalíbil natolik, že se přestala barvit. To je mezi ženami jejího věku unikát, jelikož se většina dam ve středních letech naopak snaží šediny ze všech sil skrývat. Olga Menzelová zkrátka nechce být svazována konvencemi a nebojí se v horkém počasí odhodit podprsenku a dojít si na kávu v šatech »nahoře bez«. Za snímek na svém profilu na sociální síti Instagram dostala od sledujících pochvalu a není se čemu divit. Pro ŽivotvČesku.cz nedávno odpověděla na dotaz ohledně své postavy - jak o ni pečuje.

Reklama:

Krásná producentka už nějakou dobu mezi svými fanoušky platí za »guru«, pokud jde o stravování, pohyb a péči o pleť. Trojnásobná maminka vypadá na svůj věk opravdu skvěle a pro mnohé ženy se stává inspirací nejen díky zdravému životnímu stylu, ale i tím, že se nenechává svazovat společenskými konvencemi. Hrdě ukazuje prošedivělou hřívu, kterou si již před časem přestala barvit, a nebojí se ani vyrazit do společnosti bez podprsenky.

Reklama:

Menzelová sdílela na svém instagramovém profilu fotografii z Českého Krumlova, kde byla na 32. ročníku hudebního festivalu. Krásná producentka si v horkém počasí vyrazila takzvaně nahoře bez, čehož si všimli její sledující. Jeden z pánů jí napsal komentář v angličtině. "Miluji ženy, které nenosí podprsenky!" Olga mu odpověděla: "Já taky! A dneska je opravdu horko." V případě Olgy Menzelové jde skutečně o příjemnou podívanou, jelikož má postavu, kterou by jí mohly závidět o generaci mladší ženy.

Podnikatelka si nenechala ve středu ujít společenskou událost v pražské Werichově vile, kde se sešla řada známých tváří. K této příležitosti si plavovláska oblékla velmi rafinované šaty, pod které se také podprsenka příliš nehodila.

Lze se tedy domnívat, že Olga si se spodním prádlem opět nelámala hlavu. Zároveň se klidně dá podotknout, že jí to velmi slušelo a její věk by jí hádal jen málokdo. Pro svoji postavu vdova po legendárním režisérovi dělá maximum. Kromě zdravé stravy se i hodně hýbe a nezapomíná na pitný režim. "Myslím si, že základem je strava a dostatek čisté vody - bez slazených nápojů. Je ale důležité se také hýbat. Já mám moc ráda jógu, plavání, s dětmi kola a koloběžky," uvedla pro ŽivotvČesku.cz.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: