Reklama:

Česká Donatella Versace: Eva z VyVolených se mění k nepoznání

Eva Feureislová
Eva Feureislová
Foto: Nextfoto
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 11. 9. 2023

Už si je čím dál méně podobná. Řeč je o někdejší účastnici reality show VyVolení Evě Feuereislové, která se objevila na galavečeru bojových sportů. Kdysi na pohled sympatická blondýnka předvedla obrovský výstřih, ze kterého nevkusně vykukovalo bílé spodní prádlo. O vzhledové proměně Feuereislové promluvil pro ŽivotvČesku.cz Robert Rosenberg, který uznal, že pokud jde o zákroky na estetických klinikách, někdy méně je více.

Reklama:

Někdo má rád přirozenost, někdo zase ne. Do druhé skupiny rozhodně patří Eva Feuereislová, jež se proslavila nejen díky reality show Vyvolení. Postupem času se svým fanouškům a veřejnosti začala měnit před očima.

Reklama:

Svůj vzhled dala bodrá blondýnka na první místo a začala se vyžívat v estetických zákrocích. Na jejím těle by dnes člověk nenašel příliš přirozeného a oblíbená účastnice všemožných castingů do televizních pořadů se začíná s jistou obrazovou nadsázkou podobat slavné módní návrhářce Donatelle Versace.

"Byla hezká dříve a v současnosti mi přijede, že už těch úprav je moc. Je to škoda," okomentoval pro ŽivotvČesku.cz v současnosti trenér boxu Robert Rosenberg viditelnou vizáž Feuereislové.

Na galavečeru bojových sportů se silikonem vylepšená účastnice Vyvolených předvedla v krátkých džínových šatech s hlubokým výstřihem, ze kterého vykukovala zářivě bílá podprsenka. Účastnice reality show, kterou televize Prima vysílala v roce 2005, také změnila barvu vlasů. Z blondýnky Eva přešla na měděnou hnědou, a i když se usmívala na všechny strany, nebyla téměř k poznání.

Reklama:

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.

Reklama:
Reklama: